Review Pila Electrica Portabila Revolution PRO LUXORISE

Alegerea unei pile electrice portabile poate fi cea mai bună decizie pe care o vei face dacă alegi un astfel de aparat. Aceste modele de pile electrice au multiple avantaje față de cele cu modul central, datorită faptului că sunt portabile, au dimensiuni reduse și autonomie foarte mare.

Una din cele mai bune freze/pile electrice portabile este modelul de pila electrica portabila Revolution PRO LUXORISE Germania. Acest fapt se datorează părerilor și comentariilor pozitive pe care le are acest model de pliă electrică și nu numai. Am citit câteva articole în care este cea mai recomandată pilă electrică pentru uz personal sau pentru un mic salon de unghii.

Mai mult, brandul Luxorise este prezent deja pe piața din România având zeci și sute de produse dedicate pentru unghii, care sunt recunoscute în orice salon sau de către orice persoană care face unghii acasă. Produsele Luxorise sunt ansamblate in Germania, ceea ce înseamnă calitate și produs de o calitate mai bună pentru ei, care ulterior se va vedea imediat ce începi să foloșești un produs de la ei. Am și câteva prietene care mi-au recomandat acest produs și am ales să merg pe mâna lor.

Una din cele mai bune pile electrice portabile Revolution PRO LUXORISE Germania

După ce mi-am comandat acest model de pila electrică, am constatat că am făcut o alegere foarte bună, care m-a scutit de timp pierdut lucrând manual la unghii, de bani în plus mergând la saloane si plimbări fără sense, pe la prietenele mele. Mi-am luat inima în dinți și mi-am cumpărat pila electrică portabila Revolution PRO LUXORISE Germania de aici – distribuitor oficial.

De acum înainte, îmi folosesc și îmi aranjez unghiile când doresc, într-un mod tare plăcut. Îmi place foarte mult această pilă electrică potrabilă fiindcă este foarte ușor de folosit; are un acumulator/unitate centrală foarte mică, numai bună de pus în buzunar; la fel și pentru depozitarea ei, nu necesită foarte mult spațiu.

Indiferent că vreau să îmi dau gelul jos de pe unghii sau vreau să îmi aranjez cuticulele, pornesc freza și totul este gata în 5-20 de minute, funcție de starea lor. Îmi place foarte mult cum se lucrează cu ea, deaorece este precisă, simplă de folosite și foarte eficientă. Nici nu îmi imaginam cât de ușor este acum să îmi îngrijesc unghiile cu această freză electrică Luxorise!

Freză/pilă electrică potrabilă cu autonomie ridicată

Autonomia frezei electrice Revolution Pro de la Luxorise este mai mare decât așteptarea mea. Sincer nu mă așteptam ca o pilă electrică de unghii să aibă asemenea autonomie, ci să dureze maxim 1-2 ore. Eu o pot folosit 4-5 ore fără nici cea mai mică problemă, iar timpul de încarcare este cuprins undeva la 2 ore maxim.

Sunt foarte muțumit de autonomie și pot să îmi fac unghiile complet, aranjare și tot ce mai fac, cu doar  o singură încărcare. Uneori o mai folosesc pe fugă, deoarece se încarcă destul de rapid primele părți ale acumulatorului. Acesta are o capacitate mare de 1.200 mAh, mult peste media celorlalte pile electrice.

Indiferente, dacă bateria este încarcătă 100% la la minimum, viteza de rotație este aceeași; adică nu scade, dacă bateria este slabă. Nu am avut probleme din acest punct de vedere, niciodată. Folosesc freza electrică Revolution Pro de peste 6 luni și pot spune că calitatea bateriei este la fel ca și atunci când a fost nouă. O folosesc la 2-4 zile, funcție de timpul liber și de starea unghiilor sau dacă îmi vine în minte ceva schimbări.

Freză electrică de o calitate foarte bună – Luxorise Germania

Pot spune că este de o calitate foarte bună, deoarece materialele folosite pentru mandrină, cablu și corpul bateriei este foarte bun. Îți dă senzația de piesă bine făcută, atent finisată și de o greutate bună, plăcută să lucrezi cu ea. Îmi place faptul că mandrina are un design ergonomic, fiindcă nu îmi obosește mână dacă lucrez ceva mai intens și mai de lungă durată.

Datorită greutății sale, mandrina este precisă, nu scoate un sunet puternic, ci este foarte silențioasă. Corpul pentru pornire, reglare sens și indicator privind starea bateriei, este și ele foarte zdravăn. Calitate este ună, cu design plăcut, ușor de fixat pe pantaloni sau pe birou. Cablul mandrinei este extensibil, perfect pentru a lucra la pedichiură.

Capurile disponibile în pachet sunt suficiente pentru o îngrijire completă, chiar dacă este profesionistă în ele. Recomand achiziționarea acestui set de 30 capete pentru freză electrică, care îți vor veni în ajutor, în cele mai complicate opreațiuni. Capetele incluse la pachet sunt 6 la număr pentru frezare și 6 pentru finisare; din punctul meu de vedere, suficiente și foarte utile.

Calitatea capetelor de frezare Luxorise sunt foarte bune, au ceeași duritate chiar și după 6 luni de folosire, cu mici excepții pentru benzile brazive, care oricum se vor consuma ușor.

Părerea mea despre pila electrica portabila Revolution PRO LUXORISE Germania

După tot acest timp, pot spune că am făcut o alergere foarte bună; dacă are nevoie mama mea pentru unghii, îndată fug la ea cu această freză portabilă și dacă am timp merg și la prietenele mele. Am să le recomand această freză electrică, fiindcă eu sunt foarte mulțumită de ea.

O folosesc deja de mai bine de 6 luni și chiar mi-a fost de folos. Unghiile îmi sunt mai ingrijite, timpul petrecut pentru ele pare să treacă mai rapid și sunt mai mulțumit de cum mi le aranjez. Prețul dat pe freza de unghii portabila Revolution PRO LUXORISE Germania este foarte mic, iar rapotul preț calitate din punctul meu de vedere este foarte bun.

Pila Electrica Portabila Revolution PRO – LUXORISE Germania

 

  • motor cu putere de 18W – puternic și silențios
  • 30.000 rpm – viteză bună pentru orice tip de unghie
  • viteză reglabilă funcție de capul folosit
  • 12 capete pentru utilizare precisă și foarte utile
  • autonomie ridicată de până la 5 ore – testată de mine
  • încărcare destul de rapidă pentru utilizarea zi de zi
  • păreri foarte bune și review-uri de 5 stele
  • model profesional pentru utilizare acasă
  • află prețul pe site oficial aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *