Cel mai accesibil aer conditionat Star-Light ACT-12BLWF – pareri si review

Unul din cele mai accesibile aparate de aer condiționat este modelul Star-Light ACT-12BLWF, aparat care este deja pe piață de mai bine de un an și a înregistrat vânzări foarte bune, iar asta demonstrează că este un aparat cu un raport preț/calitate excelent. Aparatele de aer condiționat Star-Light se remarcă prin prețul foarte accesibil precum și prin eficiența pe care o are aparatul de aer condiționat. Dacă facem o analiză de piață, putem spune că acest model are cel mai bun preț dintre toate aparatele de aer condiționat de pe piață.

Păreri și review la aparatul Star-Light ACT-12BLWF

Dacă până acum eram obișnuit cu aparate de aer condiționat foarte scumpe, anul acesta am avut ocazia să văd cum funcționează modelul de mai sus și am rămas practic surprins de ceea ce poate face; eu am un aparat ceva mai scump și nu mă așteptam ca modelul Star-Light ACT 12BL să fie aproape la fel de eficient ca și al meu.

Pur și simplu face un aer rece foarte rapid în cameră și chiar este mai silențios decât modelul meu; nu știu de unde se datorează acest fapt, dar cred că din puterea lui sau din capacitatea lui de răci; oricum, pot spune că este cel mai accesibil și mai silențios aparat de aer condiționat pe care l-am văzut până acum.

La capitolul calitate pot spune că este bun, undeva la clasa medie; nu se compară cu modelul meu de top, dar dacă aș sta și m-aș gândi din nou, nu aș mai cheltuii atăția bani pe un aparat de aer condiționat, care se pare că poate fi și ieftin și bun. Telecomanda este solidă, ușor de folosit și prinde bine comenzile din orice unghi al camerei. Mai mult, designul pare să fie unul foarte reușit și îmi place mult partea de afișaj digital, simplu, curat și ușor de înteles.

Ceea ce ma surprins, este faptul că are conectivitate Wi-Fi directă; ai aplicație dedicată pentru el, deci telecomanda devine puțin inutilă, deoarece esti toată ziua cu telefonul în mână. Conectivitatea este bună, chiar foarte bună și interfața aplicației este și mai ușor de folosit decât telecomanda; îmi place chestia asta de la Star-Light și pot să îi felicit pentru combinația făcută.

Prietenul meu la care am văzut acest aparat are un apartament de 45 mp și vă spun că face față foarte bine; conform producătorului este recomandat la maxim 22 mp, dar practic, vă spun că merge cu brio până la un 45-50 mp (living +dormitor și puțin hol). Răcește foarte bine, iar calitatea aerului este mai mult decât bună; mă așteptam să aibă ceva miros sau o calitate mai proastă, dar m-am înșelat; aer curat și numai bun de respirat; debitul de aer este undeva la 550mc/oră, iar aici pot spune că răcește tot apartamentul în maxim 5 minute.

Aparatul Star-Light ACT-12BLWF are 4 funcții de climatizare: răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație simplă. Mai amintim 7 funcții speciale, pe care cu siguranță le vei folosi în fiecare zi; te las pe tine să le descoperi mai jos. Îmi place că nu are o grămadă de funcții inutile și nefolositoare, ci le are doar pe cele elementare, pe care le plătești practic.

Prietenul meu este foarte mulțumit și împăcat că nu și-a cumpărat un aparat de aer condiționat foarte sofisticat, ci unul bun, practic și eficient din toate punctele de vedere. Dacă el este mulțumit, pot spune și eu același lucru și recomand acest aparat pentru cei care au un buget bine chibzuit, pe care să merite să îl chetuiești pe un produs bun și de folos.

Părerile celor care au cumpărat acest aparat sunt foarte bune, iar asta ar trebuii să îți dea de gândit, pe ce model trebuie să îți cheltui banii; pe unul accesbil și bun sau pe unul scump și cu funcții inutile (și probabil la fel de bun ca și acest model de la Star-Light). Știu că unii vor spune despre acest brand că este slab, dar aici, la capitolul aparate de aer condiționat, pot spune cu tărie că este bun și merită cumpărat un astfel de model.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12BLWF

  • 12.000 BTU și Wi-Fi
  • clasă energetică A++
  • nivel redus de zgomot 32 dB minim
  • randament de răcire foarte bun 6,5
  • perfect echipat cu funcții dedicate
  • verifică aici cel mai bun preț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *