Cum alegem cea mai buna lampa LED UV pentru unghii

Partea de lampă LED cu sistem UV pentru uscarea unghiilor este foarte mult discutată în rândul persoanelor care caută cea mai bună lampă LED UV pentru uscarea gelurilor de pe unghii, deoarece acestea sunt foarte importante în procesul de finalizare a unui set de unghii superbe.

Lămpile LED UV pentru uscarea unghiilor sunt destul de puține pe piață, iar aici avem câțiva producători renumiți pentru calitatea și eficiența lămpilor de unghii. Alegerea cele mai bune lămpi sau a unei lămpi LED UV pentru unghii bune, trebuie să îndeplinescă câțiva factorii esențiali.

Eu am pregătit acest articol în care am să îți spun cum să alegi cea mai bună lampă LED UV pentru unghii, de ce trebuie să ții cont la ele și care sunt cele mai bune modele pe piață, la ora actuală. Eu dețin 3 saloane de unghii, unde lucrez cu cele mai bune lămpi LED UV de pe piață, iar asta mă face calificat pentru o recomandate profesională. Te invit cu drag să citești acest articol în continuare.

Cum alegem cea mai bună lampă LED UV pentru unghii ?

Alegerea unei lămpi LED UV de calitate, trebuie să fie făcută astfel încăt, durabilitatea și eficiența ei să fie maximă. Fie că ai clienți la salon, fie că ai clienți la tine acasă sau mergi la cineva acasă, trebuie să ai o astfel de lampă LED pentru ca uscarea unghiilor să fie rapidă.

Deci, ne cumpăram o lampă LED pentru că vrem să ne folosim de fiecare dată când punem gel peste unghii și trebuie să o alegem astfel încăt să fie rezistentă și durabilă. Mai jos, ai toate detalii necesare pentru alegerea unei lămpi bune, recomandate de mine.

Lampă LED UV în funcție de lungimea de undă

La acest capitol, majoritatea lămpilor au aceeași lungime de undă, adică unda care pătrunde în gelul sau oja pentru a usca perfect. Lungimea de undă la care operează lămpile LED sunt între 365nm și 405nm. Din acest punct de vedere, uscarea orcărui tip de gel sau de ojă, se va face într-un mod foarte plăcut, de calitate.

Aceste lungimi de undă nu sunt dăunătoare pielii sau organismului uman. Sunt perfec sănătoase și nu provoacă alergii de nici un fel. Din persoanele care au fost la mine în saloane, nu am avut nici o problemă. Dacă ai ceva probleme cu pielea, recomand un consult de specialitate înainte de folosirea acestui tip de lampă LED UV.

La ce preț găsesc o lampă LED UV bună ?

Prețul lămpilor LED UV pentru unghii este în funcție de specificațiile date de producător. De obicei, o lampă clasică este destul de accesibilă, dar eu recomand achiziționarea uneia mai bun, mai performante.

În această ordine de idei, pot spune că o lampă LED bună, pe care să te poți baza începe de la prețul de 150 -250 lei, funcție de model și preferință. Eu recomand să cumperi una cu multiple funcții speciale, pentru că ele îți vor fi de mare folos și vor face diferența între un timp de uscare lent și unul foarte rapid. Și desigur, un produs de calitatea va impresiona automat persoana la care îi lucrezi unghiile.

Ce marcă de lampă LED să aleg ?

Din experiență, cele mai bune lămpi LED UV sunt produse de marca Luxorise sau SensoPRO, mărci pe care le am și eu prezente la toate saloanele de înfrumusețare. Sunt produse de calitate, pe care te poți baza, sunt durabile și nici una nu s-a defectat până acum.

Mai există și alte branduri, dar pe care nu le-am testat și nici nu cred că sunt foarte bune, deoarece prețul lor ste foarte mic. Așadar, recomand brandul Luxorise sau SensoPRO pentru lampă LED UV; la fel și pentru frezele de unghii.

Lampă LED cu senzor de prezență

Cele mai bune lămpi pentru uscarea unghiilor sunt cele cu senzor de prezență; adică atunci când introduci unghiile în aceasta, ea să detecteze automat acest lucru și să pornească LED-urile pentru uscarea gelului. Sunt foarte utile aceste tipuri de lămpi cu senzor de mișcare, pentru că nu mai trebuie să pornești aparatul fizic, ci acesta pornește automat.

Mi se pare a fi un plus față de alte modele, pentru te scutește de timp și totul va funcționea confrom planului tău de acțiune. Eu mi-am dotat toate lămpile cu acest senzor de mișcare.

Lampa LED pentru ambele mâini

La acest capitol, recomandarea mea este să alegi o lampă LED UV pentru ambele mâini. Dacă bugetul nu îți permite acest lucru, recomand să mai strângi ceva bănuți pentru o lampă bună și să alegi una în care încap ambele mâini.

Avantajul acestor tipuri de lămpi, este că uscare se va face uniform, iar asta poate influența serios calitatea gelului sau a unghiilor. Desigur, prețul este un pic mai mare, față de cele pentru o singură mână, dar îmi vei mulțumi de alegerea făcută.

Lampa LED UV cu uscare rapidă

Majoritatea lămpilor UV au un timp de uscare rapid. Cu cât acesta este mai rapid, cu atât mai bine. Crește productivitatea personală, precum și timpul de uscare. În aceeași ordine de idei, uscarea trebuie să fie uniformă, puternică și să nu încălzească mâna persoanei în cauză.

Este foarte important ca uscarea să fie într-un mod cât mai plăcut, nici prea repede nici prea lentă. Trebuie să fie bine echilibrată, pentru ca uscarea să pătrundă până la unghie, de la suprafață. Din acest punct de vedere, recomand o lampă UV LED cu uscare rapidă, de calitate pentru un randament maxim.

Lampă LED UV portabilă cu acumulator

Există și câteva modele de lampă LED UV care se pot lua în deplasări, datorită acumulatorului inclus la pachet. Acestea au o durată de funcționare mare, datorită faptului că LED-urile au un consum redus de energie, iar capacitaea acumulatorului este mare.

Autonomia unei lămpi LED UV poate varia între minim 2 ore și 6-8 ore în funcție de modul cum o exploatezi sau cât de multe unghii vei face. Eu recomand lămpile LED portabile pentru persoanele care lucrează la domiciliu, pentru că sunt foarte utile. Un alt avantaj al acestora, este faptul că sunt echipate cu ventialtoare pentru praf.

Cele mai bune lămpi LED UV – recomandările mele

Lampa UV LED pentru doua maini 72W DualPower PRO – SensoPRO Italia

 • putere mare de 72W perfetă pentru 2 mâini
 • cel mai bun model de la SensoPRO – preț calitate
 • 4 trepte pentru timer – perfecte pentru uscare rapidă
 • durata mare de viață a LED-urilor – minim 2 ani
 • 36 LED-uri instalate pentru o eficiență maximă
 • află prețul aici

Lampa UV LED 48W SUN3 PRO – LUXORISE Germania

 • model cu senzor de prezență inclus
 • sistem LOW Heat Mode pentru 99 secunde automat
 • 36 LED-uri puternice, atent pozționate pentru uscare uniformă
 • cel mai apreciat model de la Luxorise Germania
 • modele achiziționate la saloanele mele
 • timp de uscare real de 30 secunde testat de mine
 • durată de viață foarte mare a LED-urilor
 • află prețul aici

Lampa UV LED 140W INFINITY PRO – LUXORISE Germania

 • cel mai recomandat model de lampă LED Luxorise
 • cel mai bine vândut model de lampă LED – testat
 • model cu 54 LED-uri puternice pentru uscare uniformă
 • putere mare de 140W reală
 • design și calitate excelentă la exterior
 • timer digital pentru fiecare opțiune
 • confortabilă, precisă și de randament maxim
 • află prețul aici

Lampa UV LED Portabila ACUMULATOR LUXORISE Germania

 • model cu acumulator – portabil Luxorise Germania
 • ventilator inclus pentru uscare mai bunp
 • putere maximă de 48W – suficientă pentru ambele mâini
 • 33 LED-uri foarte puternice, modele noi de LED
 • sistem automat de detecție a prezenței mâinilor
 • buaotne de tip Smart Touch – ușor de utilizat
 • randament foarte bun, uscare rapidă și precisă
 • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *