Pareri despre Dazzl 360 – masă de călcat multifuncțională ReFresh

Acum câteva luni de zile am fost rugat de mama mea pentru a-i căuta o masă de călcat bună, fiindcă cea pe care o avea, deja s-a uzat foarte tare; cred că avea masa de minim 10 ani, timp în care s-a folosit maxim. Din ceea ce am văzut prin marile magazine, am constatat că majoritatea meselor de călcat sunt de o calitate foarte proastă, față de cea veche pe care o mai avem acasa.

Cadrul de susținere la vechea masă este dintr-un fier zdravăn, cu sistem rapid de fixare pe înălțime și o suprafață metalică acoperită cu un burete subțire pentru orice fier de călcat.  Noile modele, adică majoritatea modelelor noi de mese de călcat au o calitate foarte proastă în comparație cu cele vechi. În cele ce urmează, am să îți spun cum am ales cea mai bună masă de călcat și de ce am ales-o.

Cum am ales cea mai bună masă de călcat ?

Văzând că la marile magazine fizice, mesele de călcat au un preț piperat iar calitatea materialelor este foarte proastă, am decis să caut online, o masă de călcat bună. După ce am citit o grămadă de review-uri la mese de călcat și păreri ale unor persoane care au cumpărat o masă de călcat bună, m-am decis să aleg modelul Dazzl 360, masă de călcat multifuncțională ReFresh. Aceasta este vândută de magazinul online Aloshop.tv, magazin care are produse dedicate pentru o grămadă de chestii utile, pe care le fac să fie foarte bune.

Raportând masa, la prețul și la părerile celor care au cumpărat acest model, am decis că este de departe o achiziție foarte bună, care merită făcută. Masa Dazzl 360 ReFresh are un preț mai mult decât acceptabil, iar dacă dorești să îl afli, te invit să accesezi orice link din acest articol.

Ceea ce m-a interesat la alegerea unei mese de călcat bune este calitatea, posibilitatea de depozitare, durabilitatea în timp și multi-funcționalitatea ei; modelul menționat mai sus le îndeplinește pe toate.

Păreri și review la Dazzl 360 ReFresh – masă de călcat multifuncțională

După ce am comandat această mașă de călcat, am constatat că am făcut o alegere foarte bună. Este exact ceea ce am căutat; masa de călcat are un strat suport pentru călcat dintr-un material bun, calitativ și pe care poți pune un alt materiale pentru a călca diferite țesături.

La capitolul stabilitate și construcție, pot spune că îmi place sistemul de pliere și calitatea picioarelor; sunt zdravene și au o stabilitate bună pe orice tip de suprafață. Dacă o pliezi, dimensiunile mesei Dazzl sunt destul de reduse și poate fi depozitată rapid într-un dulăpior mic. Mai mult, aș putea spune că forma suprafeței de călcat te ajută foarte mult, deoarece are forma standard a unei bluze, cămăși.

Partea de materiale care acoperă partea superioară, se poate detașa rapid și spăla direct în masina; asta înseamnă că nu o sa fie nevoie să cumperi o altă husă pentru masa de călcat, ci o vei putea reutiliza de mai multe ore. O altă chestie bună este suportul pentru fierul de călcat; acesta este destul de scufundos și permite o așezare fixă a acestuia, fără a fi probleme.

Sistemul de reglare a înălțimii este de o calitate foarte bună și se poate fixa pe înălțimea dorită foarte ușor. Nu dă semne de sistem de proastă calitate și par să fie destul de durabile, la cat de mult va folosi mama, această masă de călcat. Mai mult, partea de suport pe care vei călca, se poate rabata la o înclinație de peste 90 grade, pentru a putea călca o haină cu un fier de călcat prin aburi.

Per total, mama este foarte mulțumită de ceea ce i-am cumpărat și le recomandă altor femeie să își cumpere acest model de masă pentru călcat de la Dazzl. Și eu pot spune tot același lucru și cred că banii dați pe ea, nu sunt o pierdere; mă aștept să aibă o durată de viață bună de minim 5-7 ani. Mai jos, ai o listă cu specificațiile tehnice și prețul masei de călcat, direct de la producător.

  • design ergonomic
  • materiale și stand de calitate
  • posibilitatea de rotire a plăcii
  • sistem reglabil pe înălțime
  • ușor și rapid de depozitate
  • sistem stabil de picioare
  • ușor de manervat și de depozitat fierul de călcat
  • husă detașabilă
  • verifică prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *