Pareri despre setul inox 10 piese HomeVero

La scurt timp după ce m-am mutat în noul meu apartament, am considerat că trebuie să îmi cumpăr un set complet de vase, oale și tigăi. Căutam ceva produse de calitate, pe care să le pot folosi mult și bine. Voiam un set de oale și tigăi cu baza groasă, pentru plita cu inducție, iar tigăile să fie din materiale foarte bune.

După ce am căutat seturi de oale și tigăi pe internet, am descoperit un model setul de oale inox HomeVero, care mi-a atras atenția foarte rapid. Are un număr total de 10 piese, din care avem 2 tigăi de dimensiuni diferite, 3 oale cu diferite capacități și un coș special pentur prăjit. Capacele sunt din sticlă rezistentă, iar mânerul la coșul de prăjit este detașabil.

Voiam un set de oale care să aibă o grosime bună, să fie foarte bine lucrate, cu mânere solide, bine izolate, cu capace durabile și rezistente la căzături. Tigăile să fie cu strat anti-aderent, cu mâner de calitate care să nu se încălzească excesiv și pe care să le pot manevra cu ușurință. Tot setul de oale să fie compatibil cu plita pe inducție.

Păreri despre setul de oale și tigăi inox HomeVero – după 3 luni de utilizare

După cum spuneam și mai sus, aveam nevoie de un set complet pentru bucătărie, așa că mi-am comandat setul de oale și tigăi inox HomeVero. Setul este compus din 2 tigăi care au diametrul de 20, respectiv 24 centimetri, perfecte pentru a găti o porție de cartofi prăjiți, o carne la tigaie sau o clătită.

Părerea mea despre tigăile din inox HomeVero

În funcție de ce am nevoie să prepar la tigaie, aleg una din cele două. Tigaia de 24 de centimetri o folosesc atunci când am de preparat 2 sau 3 porții. Îmi place foarte mult alegere făcută fiindcă calitatea tigăilor este foarte bună, comparabilă și cred că la fel de bună ca și a tigăilor Delimano. Tigăile HomeVero pot fi folosite atât pe plite normală cât și pe plită cu inducție; deci un avantaj foarte mare, față de restul tigăilor, care se pot folosi doar pe plitele cu gaz sau doar pe cele cu inducție.

Grosimea tigăii este foarte mare, incls pe laturile verticale. Baza tigăii este acoperită cu mai multe straturi rezistente și special alese pentru a putea fi compatibilă cu inducția. Comform producătorului, tigăile au 5 straturi speciale pentru inducție, care asigură un aspect foarte plăcut și o manevrabilitate excelentă atunci când gătești.

Calitatea tigăii la interior este foarte bună; interiorul acestora este de tip marmotat, adică cu striații relativ mici, pentru a asigura o coacere optimă și uniformă. Din ce am gătit până în momentul de față, nici un preparat nu s-a lipit de fundul acesteia și nici nu am avut neplăcerea să gust o carne negătită pe toată suprafața ei. Se poate găti fără ulei, dacă alegi să folosești aceste tigăi din inox excelente, marca HomeVero.

Cele mai bune tigăi din inox

Mânerul tigăilor este de o calitate foarte bună, este fabricat din inox gros, care îți oferă o stabilitate și o prindere fermă în mână. Îmi place foarte mult faptul că nu mai îmi fac griji pentru mâner fierbinte, fiindcă la aceste tigăi nu se încaălzește aproape deloc mânerul. Datorită faptului că este fabricat din inox, mânerul se șterge foarte simplu, cu ajutorul unei lavete.

Per total, calitatea tigăilor m-a surprins plăcut și sunt foarte mândru de alegerea făcută. Până acum, nu s-au zgăriat deloc, cu toată că uneori mai folosesc tacâmurile din inox. Recomand să folosești doar tacâmuri din lemn sau plastic.

Părerea mea despte setul de oale inox HomeVero

La fel ca tigăile HomeVero, setul de oale este fabricat din inox, capsulat în 5 straturi, care oferă o calitate net superioară față de oalele clasice. Dacă stau să compar calitatea oalelor din inox HomeVero cu ce are mama acasă, pot spune că diferența este foarte mare.

Baza oalelor HomeVero este solidă, groasă și se poate folosi pe plitele cu inducție. Datorită acestei grosime, stabilitatea crește considerabil pe plita cu inducție.

Tot datorită acestui strat special fabricat pentru inducție, apa sau prearatele din oale se încălzesc foarte rapid, deci nu există nici o problemă din acest punct de vedere.

Oale din inox gradate pe interior

Oalele sunt gradate pe interior, au pereții groși, fabricați din inox, care nu se oxidează sau cel puțin nu mi s-a oxidat nici o oală. Conform producătorului, oalele nu se zgărie rapid ci sunt foarte rezistente. Pot să confirm acest lucru, fiindcă nu mi-a apărut nici o zgărietură pe ele.

Pe o scară de la 1 la 10, pot acorda o notă de 9,5 pentru calitatea oalelor; sunt mulțumit de ele, au capacități diferite și dimensiuni numai bune pentru dulapurile mele.

Capacele sunt fabricate din inox, cu sticlă termo-rezistentă și pot să comfirm faptul că le-am scăpat de 2 ori pe jos și nu s-au crăpat. Din acest punct de vedere, avem un plus foarte important, fiindcă nu trebuie să te gândești dacă capacele din sticlă se vor sparge sau nu. Fiind și ele din inox, acestea nu se încălzesc excesiv, doar după o perioadă lungă de timp.

Coș de prăjit cu mâner detașabil

Cu ajutorul acestui mâner, se poate face cartofi prăjuți de cea mai bună calitate; trebuie doar să folosești o cantiate mai mare de ulei. Mânerul este detașabil, grosimea fibrelor din inox este bună, coșul nu se îndoaie, iar calitate per total este foarte bună.

În concluzie, alegerea făcută cu setul de oale și tăgăi HomeVero este foarte bună și foarte utilă. Folosesc aproape în fiecare zi o tigaie sau o oală, deoarece îmi sunt tare la îndemână. Eu sunt foarte mulțumit de calitatea produselor HomeVero, de cum arată și cum se folosesc. Sincer nu mă așteptam la o asemenea calitate, dar se pare că m-am înșelat. Eu le recomand tuturor celor care își doresc un set de oale și tigăi de calitate, puternice și utile zi de zi.

HomeVero set 10 oale și tigăi din inox

  • cel mai bun raport preț calitate – testate de mine
  • bază din 5 straturi inox – puternice și rezistente
  • mânere din inox + mâner detașabil la coșul de prăjit
  • capace din sticlă termo-rezistentă
  • se pot folosi pe orice tip de plită – inclusiv inducție
  • tigăi cu sistem de protecție gros și durabil la interior
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *