Pareri si review Trotec PAC 3550 PRO aer conditionat portabil eficient

Trotec este unul din cei mai buni producători de aparate pentru aer condționat din lume, el fiind prezent pe piața din România de câtiva ani buni, cu produse de cea mai bună calitate. Aparatele de aer condiționat Trotec se remarcă prin fiabilitate, durabilitate bună în timp și fără probleme din punctul de vedere tehnic al produselor sale, conform feedbackului oferit de cumpărători.

Pentru azi am pregătit un review la unul din cele mai bune aparate portabile de aer condționat disponibile pe piața din țară, având cel mai bun scor din punctul de federe al performanțelor, calității și funcționalităților sale. Este un model de top, foarte căutat datorită capacității sale unice de a răci aerul din încăpere într-un mod foarte plăcut.

Cel mai eficient aparat portabil de aer conditionat Trotec

I-am atribuit acest tiltu de cel mai eficient aparat de aer condiționat portabil din mai multe motive. Unul din cele mai importante ar fi că acest model Trotec PAC 3550 PRO face o treabă foarte bună atunci când vine vorba de a răci aerul în încăpere; are o capacitate de 12.000BTU, cu cu un debit de 380 mc/oră ceea ce înseamncă că va raci aerul într-un timp foarte scurt, fără a consuma energie multă, fără a face mult zgomot și fără să simți că ”trage” de undeva un aer rece. Toate acestea fac o combinație de bun gust, care face nesimțită prezenta aparatului de aer condiționat în cameră, ci face o atmosferă plăcută, perfect respirabilă și cu un aer de calitate, curat și rece.

Datorită sistemului de răcire cu agent termic și cu cele 2 sisteme de evacuare și preluare aer, acest Trotec 3550 PRO este un produs excepțional; imbină perfect ingineria și calculele pentru un debit de aer rece pentru o suprafață de maxim 50 mp, astfel încăt să poată face față chiar și la cele mai mai diferențe de temperatură. Față de modelel tradiționale, pentru o eficiență ridicată, cei dela Trotec au pus 2 sisteme de aer, ceea ce ăi vor oferi aparatului un randament cu 25% în plus, față de cele clasice, cu un sigur tub de ventilare.

Modelul Trotec PAC 3550 PRO are inclus în pachet aceste tuburi/burlne de ventilare; recomand folosirea doar acestora, pentru ca aparatul să poată funcționa la parametri normali.

Față de modelele cu un singur bulan și cu sistem de golire a apei adunate în buzunarul special, acest model are sistem de avertizare plin, pentru apa rezultată. Pe lângă aceata, mai are sistem inteligent de oprire automată în cazul în care temperatura setată este atinsă, precum și sistem de dezumidificare a aerului. La capitolul calitatea aerului condiționat, acest model nu produce suprapresiune în încăpere iar aerul rezultate este plăcut omului, fără prea multă umiditate și fără să fie prea uscat; foarte bine balansat, perfect respirabil pentru orice vărstă.

La capitolul zgomot, acesta este unul din cel mai silențioase aparate portabile de aer condționat, deoarece are un nivel de zgomot maxim la 1 m distanță de el de 57 dB; cu alte cuvinte, dacă îl vei poziționa într-un colț, vei avea toate șansele ca acesta să nu se audă deloc; are 3 trepte de putere, funcție de necesitatea pe unitate de timp. Pe modul eco, acesta are un zgomot cu maxim 20dB la o distanță de 1m.

Opinia mea de aparatul de aer portabil Trotec PAC 3550 PRO

Am avut ocazia să văd cum funcționează acest aparat de aer condiționat și pot spune că nici nu l-am auzit că funcționează, stând în living, iar el fiind poziționat fix după o perdea. Aerul rece continua să vină cu o viteză destul de mică, constantă, fără să te deranjeze nici un pic. Diferența de temperatură e în momentul în care funcțioa aparatul era undeva la 7-10 grade, față de cea de afară, iar aparatul făcea cu brio față.

Chiar și în dormitor, se simțea o adiere de vânt ușoară, rece, plăcută pentru un somn bun. Suprafața apartamentului era de 75 mp, livingul de 29 mp, iar dormitorul undeva la 13 mp; de la prima vedere, se vedea că face față la tot apartamentul, chiar dacă era poziționat într-un colț al acestuia. Montarea este foare ușoară și rapidă, având inclus acel sistem de burlane pentru venitilare, în pachet.

Ceea ce mi-a plăcut la el este construcția, care are elemente solide, din plastic de bună grosime și calitate, precum și partea din față a acestuia, care după mine, se poate integra foarte simplu cu o mibilă de living sau de dormitor. Aparatul Trotec PAC 3550 PRO are telecomandă inclusă pentru a seta rapid temperatura, iar aceasta este dotată cu infraroșu. Din punctul de vedere a eficienței energetice, aparatul portabil Trotec consumă destul de puțină energie electrică, comparabilă cu cea a unei mașini de spălat sau chiar mai puțin.

Important este că își face treaba foarte bine, iar raportul preț/calitate și calitate/fiabilitate este foarte bun. Trotec are produse de calitate Germană garantată, iar rezultatul o să se vadă în timp. Dacă îți dorești acet aparat de aer condiționat, îți recomand să îl comanzi de pe site-ul menționat mai jos, având cel mai bun preț și montare gratuită în caz de necesitate.

Aer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO – preț și specificații

  • capacitate de 12.000 BTU
  • 380 mc/ora debit de aer
  • 3 trepte de putere
  • sistem de dezumidificare
  • telecomandă inclusă
  • pentru maxim 115 mp suprafață utilă
  • temperatură de lucru 18-24 grade
  • verifică prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *