Review si pareri la Philips AC2729/50 purificator si umidificator de camera

Combinația de purificator și umidificator este destul de rar întâlnită, datorită faptului că acest tip de aparat se folosește în spațiile unde calitatea aerului este foarte proastă, iar umiditatea din el este extrem de reudsă, făcând aerul greu de respirat. O umiditate optimă a aerului este esențială pentru a asigura în același timp o calitate bună a aerului, efect care se poate obține cu un astfel de aparat. Purificatorul și umidificatorul Philips AC2729/50 Series 2000i le combină perfect pe cele două, formând astfel un aparat de purificare și umidificare a aerului foarte bun și foarte popular.

Review la purificatorul Philips AC2729/50 Series 2000i

Față de modelele mai vechi, acest purificator de la Philips de generație 2020, are funcții avansate de urmărire în timp real a calității aerului; are un sistem digital de afișare a nivelului de alergeni din aer, precum și un afișaj digial pentru indicarea nivelului de umiditate din aer. După ce setezi nivelul dorit de tine, aparatul te va atenționa dacă acele valori sunt depășite sau atinse, funcție de cât de umed vrei să fie aerul sau cât de curat vrei să îl faci; aici putem zice că trebuie să fie cu o valoare de alergeni foarte scăzută și cu o umiditate medie, funcție de cum percepe fiecare dintre noi.

Mie îmi place foarte mult că îl pot seta pe o umiditate după simțul meu, care îmi dă o stare de bine; nu mai am nasul înfundat, dorm mai bine noapte, iar copilul meu parcă este puțin mai voios, când umiditatea și aerul respirat este de o calitate bună, perfect balansat. Sistemele de urmărire și reglare se pot seta automat și astfel vei avea garanția că aerul pe care îl respiri este curat pe toată durata zilei.

afișaj în timp real al calității aerului

Datorită afișajului electronic, aparatul este ușor de utilizat și se programat. Totul se face în doar câteva minute și se poate amplasa în orice spațiu al camerei sau al apartamentului tău. Referitor la suprafață, acesta este recomandat a se folosi pe maximul 35 mp, pentru  a avea un randament maxim și în același timp să fie foarte eficient. Eu aș zice că se poate folosi și până la 45 mp, pe partea de purificare a aerului, deoarece aparatul purifică destul de rapid aerul și îi schimbă umiditatea în 10-15 minute (la încăpere de 38,5 mp). Nu cred că vor fi probleme nici pentru suprafețe mai mari, dar nu mai mult de 45 mp.

Eu am remarcat că elimă foarte bine mirosurile neplăcute din cameră, gazele toxice de la mașini care uneori se resimt fără să îmi dau seama și că particulele mici de praf sunt eliminate foarte bine, iar asta se poate vedea simplu, dimineața cât aranjezi patul. Pe lângă asta, aparatul are o aplicație foarte bună dedicată, care îți permite să vezi în timp real, calitatea aerului direct de pe telefonul tău mobil; un aspect foarte important, care îți permite să monitorizezi și să reglezi în timp real, de la distanță, calitatea aerului din cameră.

cel mai silențios purificator pe timp de noapte

Se poate folosi și pe timp de noapte, deoarece nivelul de zgomot este destul de redus, acceptabil pentru a putea dormi cu el în camera de dormitor și fără să îți deranjezi copilul de la somn. Philips AC2729/50 Series 2000i are 3 moduri de automate pentru monitorizare: general, alergeni și nocturn. Cel cu alergeni mi se pare a fi cel mai util, deoarece aparatul curăță aerul atunci când un anumit nivel de alergeni este atins; iar pe general, se pot folosi anumite configurații pentru a menține aerul de o calitate excelentă, pe toată ziua.

Sistemele de filtrare sunt de o calitate foarte bună, dese și care nu dau miros ciudat în cameră; spun asta, deoarece sunt anumite purificatoare de aer mai slabe decât acest model, care filtrează aerul bine, dar las în urmă un aer ușor cu miros, total neplăcut. Mai mult, acesta are 4 niveluri de umiditate care se pot seta, pentru a avea umiditatea la control, pe toată durata zilei. Philips AC2729/50 are filtru VitaShield IPS care elimină particule de până la 0.003 microni, adică tot ceea ce plutește în aerul respirabil, nesesizabil cu ochiul liber. Filtrul prezent HEPA de generația 3, asigură un aer fără alergeni, particule de praf sau mucegai, având o durată de peste 12 luni de folosire.

La capitotul filtre, acestea se pot schimba foarte rapid și costul per total nu este foarte mare; aparatul are filtre dedicate, care se pot cumpăra de la orice magazin online autorizat. Eu recomand ca în fiecare an să schimbi filtrele, pentru a te asigura că respiri un aer foarte curat și sănătos. Filtrecel care trebuie schimbate pentru acest aparat, conform  producătorului oficial sunt: NanoProtect seria 3 (model FY1410), aparatul va afișa indicativul A3 și NanoProtect cu carbon activ (model FY1413), indicativul afișat pe aparat va fi C7. Cu alte cuvinte, aparatul îți va spune la timp, dacă aceste filtre trebuie schimbate.

Din punctul meu de vedere, cred că este unul din cele mai bune aparate de purificare șu umidificare a aerului pe care le poți achiziționa la ora actuală. Philips AC2729/50 este de generație nouă, foarte ușor de folosit, cu rentabilitate excelentă și funcționalitate rapidă și simplă; eu sunt foarte mulțumit de achiziția făcută și recomand tuturor celor care au nevoie de un aer curat în cameră sau suferă de diferite tipuri de alergii.

Combi 2-in-1 purificator si umidificator PHILIPS AC2729/50 Series 2000i

  • filtru real HEPA generația 3
  • model 2020 compact 2 in 1
  • afișaj digital în timp real
  • dovedit clinic/aer mai sănătos
  • peste 25 de clienți mulțumiți
  • umidificare igienică de 500ml/h
  • aplicație telefon dedicată
  • cel mai bun aparat de purificare/umidificare
  • vezi aici preț și detalii 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *