Aspirator Rovus Storm Vac – dupa 1 luna de folosire

Văzând reclamele de la televizor pentru aspiratorul Rvous Storm Vac, am luat o hotărâre acum o lună, să îmi cumpăr acest model. Astăzi vin în ajutorul tăul și am să împărășesc cu tine câteva păreri sau un scrut review la acest aspirator, în cazul în care ești interesat să îl cumperi.

Livrarea produsului a fost foarte rapidă, iar daca țin bine minte, după 3 zile am fost sunat de curier pentru a ridica aspiratorul; nu mai știu exact dacă am avut transport gratuit sau nu; Eu l-am comandat de pe site-ul lor oficial www.rovus.ro la acest preț.

Păreri și review la aspiratorul Rovus Storm Vac

Încă de la primul contact, am observat că este un aspirator ușor de manevrat și ușor ca greutate. Acesta are maxim 1,5-2 kg, ceea ce îl face să fie extrem de ușor de folosit și chiar și de depozitat. Dimensiunile aspiratorului vertical Rovus, atunci când este împachetat sunt foarte mici; se poate depozita cu ușurință după un dulap, sub pat sau într- debara mică.

La capitolul eficiență, aș putea spune că este undeva la mediu spre bun, deoarece puterea nu este chiar atât de mare, cand vine vorba de a aspira suprafețe groase de covor (menționez că am 2 covoare cu ”puf” gros pe ele); pe suprafețe tari cum este gresia sau parchetul laminat, este foarte eficient și trage bine tot praful și toată mizeria, fără nici cea mai mică problemă.

Față de restul aspiratoarelor verticale, acest Rovus Vac este conectat la priză printr-un cablu permanent; adică nu este cu acumulatori. Mie îmi place această parte, deoarece poți aspira cât vrei și în ce ritm vrei; cablul este de o lungime acceptabilă, dar pentru case mari, a recomanda un prelungitor. Dacă vrei să îl folosești pentru a curăța mașina, trebuie să iei neapărat în considerare prelungitorul de mai sus; ar putea fi un minus la acest aspirator, dar dacă îl vei folosi strict pentru casă, este excelent.

Accesoriile sunt și ele foarte utile, pentru mașină de exemplu; capul mic și subțire premite curățirea în mașină, chiar și în cele mai înguste spații. Mânerul principal este extensibil, ceea ce face ca aspiratul din picioare să nu fie o problemă, indiferent de înălțimea ta.

Dacă vrei să îl folosești pentru a aspira în mașină, aspiratorul este echipat cu sistem de conectare la priza din mașină, pentru a nu fi nevoie să tragi de fiecare dată cablul din apartament.

La capitolul praf, acest model vine echipat cu sistem simplu de fitrare HEPA, care reține foarte bine particulele de prac, păr și mizerie de dimensiuni ceva mai mari. Curățarea compartimentului în care se adună mizeria, se face foarte ușor, fiind necesar doar un jet bun de apă. Eu sunt mulțumit de cum aspiră și filtrează tot.

O altă chestie care îmi place mult la Rovus Storm Vac, este că îl poți detașa de la mânerul principal și poți să îți aspiri cu ușurință, zone în care nu puteai să le faci cu un aspirator clasic; de exemplu, poți aspira foarte ușor partea superioară a dulapurilor sau chiar patul.

La partea de zgomot, aspiratoul Rovus este destul de silențios și din punctul meu de vedere, nu creează probleme pentru cei din jurul tău; chiar îmi place cum merge motorul și cum trage mizeria.

Cumpărători din întreaga țară, par să fie mulțumiți de acest aspirator vertical de la Rovus; ei îl recomandă în cea mai mare măsură, iar eu o fac la fel. Pentru cei 199 Lei cât costă aspiratorul în momentul de față, eu îți pot spune că este o afacere foarte bună; ai un aspirator bun, durabil și de calitate pe care te poți baza în multe situații.

Atenție însă, aspiratorul este la reducere momentan, prețul de baza fiind de 398 Lei. Pentru comenzi, poți folosi link-urile de mai sus, care te vor duce direct spre site-ul oficial al aspiratorului.

7 comments

  1. Buna! Spune-mi, te rog, daca ai aceeasi problema ca mine cu acest model de aspirator : in partea de sus a zonei in care colecteaza praful exista niste gauri de ventilatie, din care iese curentul de aer in sens lateral astfel incat eu cand ttec cu aspiratorul pe o anumita zona a parchetului, imi sufla tot praful de jos din zonele laterale…nu le mai aspira practic, pt ca le ridica in aer. Ai observat detaliul asta si la aspiratorul tau ? Sunt sigura ca este acelasi sistem la toate…nu stiu cum sa indrept situatia asta pt ca in rest, da, pare a fi un aspirator super .

    Mersi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *