Cum alegi cel mai bun arzător de grasimi ?

Alegerea celui mai bun arzător de grasimi ține cont de 2 părți: de determinarea ta în scopul de a arde grăsimea și alegerea unui supliment alimentar pentru arderea acestora, astfel încăt cele două să lucreze foarte bine și să aibă rezultate excelente. Dorința de a slăbi rapid și eficient este in mintea oricărei persoane, iar asta o pot deomonta printr-o simplă afirmație: nu este posibil să slăbești rapid și eficient cu nici un produs din lume și nici cu cel mai aspru program de antrenament și nici cu cea mai eficientă dietă.

Pentru a slăbi eficient și rapid, trebuie să le activezi pe toate la un loc, într-un rimt normal, fără a grabi procesul inutil și apoi să nu dea rezultate. Pentru început trebuie să îți activezi singur metabolismul pentru a putea slăbi, iar asta o poți faci prin mișcare; poți alege să mergi la sala de fitnnes, să partici la diverse programe de aerobic, spinning și altele.

După ce ai parcurs această etapă, trebuie să treci la partea de alimentație, și să încerci să mânănci curat; asta înseamncă să mănânci mai puțin crabohidrați să mânănci mai multe graismi sănătoase și fără prea multă proteină de la animale; alege proteine de la legume. Dacă treci și peste acest pas și te ții de o dietă curată, poți trece la următorul pas.

Al 3-lea pas este alegerea unui arzător de grasimi bun, pe care să contezi și care să te ajute, nu doar să îl foloseși aiurea. Desigur, pentru a combina toate 3, trebuie să le respecți în continuare, să te ții de sport, să mânănci sănătos și să le ții în echilibru. Nu trebuie să bagi 10 pastile de arzător de grasimi pe zi, pentru a grăbi procesul de slăbire, fiindcă nu o să funcționeze deloc. În combinație merg toate; respectă doza zilnică recomandată sau adapteaz-o după cum te simți și cum simți că ai nevoie de acest arzător de grăsimi.

Pe piața din România există sute sau chiar mii de produse de acest gen, mai exact arzătoare de grăsimi. În compoziția lro găsim diverse substanțe chimice sau naturale, care ne pot ajuta sau nu la slăbire. Recomandarea mea pentru ca un arzător de grăsimi să fie bun, este să conținarzator de grasimiă produse naturale, de tip extracte din diferite ierburi sau plante/legume/fructe și aletele. Cele chimice, sunt și ele bune, dar cred că au un efect negativ asupra ficatului și la urmă, asupra corpului. Mai mult, scopul nostru este să eliminăm grăsimea din corp, care uneori conține și substanțe chimice, care sunt dăunătoare; atunci, de ce să ne introducem în corp și alte substanțe chimice ? Este simplu și logic.

Cele mai bune arzătoare pe care le-am testat și pe care le recomand sunt următoarele: BurnFX, CLA, LIPOX și L-carnitine. Cu aceste 3 poți începe un program de slăbire pe baza acestor arzătoare de grăsimi. Desigur, ai remarcat că acestea sunt produse de ProNutrition, brand în care eu am încredere. De exemplu, recent am scris un articol despre LIPOX, despre care sunt foarte mulțumit. Despre celelalte, pot spune aceeași chestie.

În mare parte, alegerea celi mai bun arzător de garăsimi ține cont de cele 3 etape pe care este abolsut necesar să le parcurgi pentru a ajunge la rezultatele dorite de tine. Alegerea arzătorului de grăsimi trebuie să fie ultima problemă, atunci când vine vorba de a scăpa de grăsime. Eu recomand aceste 3 produse de la PN, precum și restul din seria arzătoare de grăsimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *