Păreri lampa Luxorise UV LED 120W Galaxy X Pro

De multă vreme căutam o lampă LED UV pentru uscarea unghiilor la persoanele care îmi vin la manichiură și pedichiură. După ce am căutat pe internet care sunt cele mai bune lămpi LED UV pentru uscarea gelurilor și a ojei, am descoperit că oferta este destul de mică pe piața din România.

Am găsit un articol util în care erau recomandate cele mai bune lămpi LED UV pentru unghii (vezi aici articolul) și am decis că pentru ceea ce am eu nevoie la momentul de față, modelul de lampă lampă UV LED 120W GALAXY X PRO LUXORISE Germania este cea mai potrivită.

După ce am dat comanda de pe site-ul mai jos menționat, am început să o folosesc în fiecare zi; până în acest moment cred că am avut peste 125 de cliente la care am folosit această lampă pentru uscarea gelului și a ojei semipermanente.

În această ordine de idei, am decis să îmi scriu părerea despre lampa LED UV Galaxy X Pro de la Luxorise Germania. Te invit să citești cu drag acest articol și să afli cât de bună este alegerea făcută de bine și poate te va ajuta în alegerea unei lămpi LED UV bune.

Review/Părerea mea despre lampa de unghii UV LED GALAXY X PRO LUXORISE Germania

Încă de la început m-am considerat foarte mulțumit de calitatea acestei lămpi LED UV Luxorise Germania. Îmi place foarte mult că este ușor de folosit, de manervat și de depozitat. Calitatea produsului este bună, nu mă așteptam să fie așa de calitativ la prețul oferit.

Carcasa este din plastic gros, butoanele sunt de tip touch și funcționează perfect iar calitatea LED-urilor pare să fie excelentă. Panoul de jos este detașabil, se poate curăța foarte ușor și este destul de rezistent. Mai mult de atât, este și foarte confortabil pentru orice tip de mână, groasă sau subțire.

Lampă de unghii UV cu 42 de becuri LED

Aveam nevoie de o lampă LED cu multe leduri, deoarece o prietenă de-a mea mi-a spus că un număr mai mare de LED-uri duce la o calitate mai bună a gelului*/ojei uscate, iar durabilitatea acestora crește cosiderabil. Este foarte important modul de uscare a soluțiilor aplicate, pentru că influențează foarte mult calitatea, rezistența și aspectul.

Tot datorită acestui număr mare de LED-uri UV, uscarea se face uniform fără a fi nevoie să miști mâna în lampa UV. Cu alte cuvinte, soluțiile sunt atacate cu acest tip de raze UV din toate unghiurile, pătrunzând în fprofunzime, uniform pe toată suprafața unghiei.

Lampă de unghii LED UV cu timer de uscare

În funcție de grosimea stratului de gel sau a ojei, uscarea se poate face la un interval de timp bine stabilit; adică suficient și nu exagerat pentru fiecare grosime a stratului aplicat. Nu se recomandă să folosești un timp îngelungat pe aceeași suprafață, deoarece există riscul ca uscarea să fie prea puternică, iar gelul sau oja să cedeze prematur.

Din acest punct de vedere, sunt foarte mulțumită de faptul că am butoane cu timer dedicat pentru fiecare mod de uscare; așadar, pot seta un interval de 30, 60, 90 sau 120 secunde pentru uscarea soluțiilor de pe unghii.

Recomandarea mea este să alegi 30-60 de secunde pentru geluri/oje medii și subțiri și peste 90 la straturi aplicate mai gros. Este foarte simplu să folosești această lampă LED Luxorise cu ajutorul acestor butoane și a afișajului de tip LED a timpului.

Lampă LED Luxorise cu senzor de prezență

Față de alte lămpi UV pentru unghii, acest model Galaxy X Pro de la Luxorise Germania are senzor de detectare automată a mâinii în lampă. Pentru minte este foarte util acest tip de senzor, pentru că detectează automat prezenta și uscarea se va face fix doar atunci când mâna este prezentă în lampă.

După ce retragi mâna, dacă observi că gelul s-a uscat, aceasta se va opri automat, cu ajutorul acestui senzor. Desigur, cred că durata de viață a LED-urilor crește considerabil, pentru că vor fi limitați atunci când nu este prezentă mâna.

Ce îmi mai place la acest tip de lampă LED UV Luxorise Germania

Faptul că producătorul a ales LED-uri cu lumină UV care nu afectează pielea, îmi asigură o stare de liniște atunci când clientele mele mă întreabă dacă nu le este afectată pielea. Acest model este 100% sigur pentru utilizarea ei pe orice tip de piele. Cu alte cuvinte, nu afectează nici un tip de piele și nu are efecte secundare; până acum, folosesc lampa de 4 luni și nu am avut nici cea mai mică plăngere în acest sens.

Lampa Galaxy X Pro de la Luxorise are program LOW Heat Mode, de 120 secunde timp în care puterea LED-urilor, respectiv căldura este minimalizată, pentru a nu încălzi zona de piele. Adică protejează pentru a nu produce o temperatură ridicată la nivelul mâinii.

Per total, mă declar foarte mulțumită de această lampă LED UV Galaxy X Pro de la Luxorise; este foarte compactă, face treabă bună, uscă perfect, uniform și nu emite căldură excesivă. Calitatea și construcția sunt foarte bune, durata de viață a LED-urilor este foarte mare, iar profitul pe care îl fac cu ea, este mare.

Lampa UV LED 120W GALAXY X PRO – LUXORISE Germania

  • raport preț calitate foarte bun – investiție bună
  • uscă foarte bine orice tip de gel/ojă
  • uscare uniformă, pătrunzătoare
  • sistem de uscare cu timer dedicat
  • construcție bună, durabilă – ușor de depozitat
  • sistem de fixare pe orice tip de suprafață
  • putere de 120W și 42 LED-uri UV
  • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *