Review mixer cu bol Bosch MFQ36460

Unul din cele mai populare mixere cu bol de la producătorul Bosch este modelul MFQ36460. Acesta a apărut anul trecut pe piața din domânia, înregistrând vânzări foarte bune la toate magazinele la care este disponibil. Acesta se remarcă prin simplitatea în utilizare, design simplu și un preț pe măsură.

Poate fi considerat unul din cele mai accesibile mixere cu bol, la care raportul calitate preț este foarte bun. Pentru a afla cât de bun este acest mixer cu bol și ce poate face el, te invit să citești în continuare partea de review la acest mixer Bosch 36460.

Review Bosch MFQ36460 – un mixer foarte bun

Mixerul Bosch face parte din categoria electrocasnicelor de clasa medie, care se remarcă prin mai multe specificații bune. Modelul acesta, are un design prietenos cu orice tip de mobilă, astfel încăt să poate fi combinat cu orice tip de electrocasnic mic, de bucătărie.

Nici dimensiunile lui nu sunt mari; mixerul măsoară 208 x 154 x 74 mm. Este un model destul de mic, dar puternic. Pentru depozitarea lui, ai nevoei de un spațiu foarte mic, care să aibă o înălțime de 21 cm și o lățime de 16 cm. Mai mult, pentru a putea fi depozitat mai ușor, Bosch a implementat sistemul de înmagazinare a cablului, în corpul acestuia; sistem relativ asemănător cu cel de la aspiratoare.

Calitatea per total al acestui model este foarte bună. Are plastic de bună calitate în totalitate, mai ales în zona vasului, unde trebuie să fie foarte rezistent. Mânerul este acoperit cu un strat cauciucat, care îți conferă o stabilitate foarte bună la mână și nu numai. Piesele, sau accesoriile cu care vine echipat acest mixer cu bol, sunt de o calitate excelentă, putând fi folosite în orice tip de condiții.

Bosch a pregătit acest model pentru a putea fi spălat în mașina de vase, ușurând astfel munca ta de a spăla mixerul manual. Mai exact, poate fi spălat doar vasul pentru amestecare și cele două accesorii incluse. Partea care cuprinde motorul, nu trebuie introdusă în mașina de spălat.

Eu am văzut personal acest mixer în funcțiune, la mătușa mea. Chiar atunci pregătea ceva pentru o prăjitură la cuptor. Am văzut cum folosește paletele de amestecare pentru ceea ce prgătea ea și am întrebat-o: cât de bine mestecă acest mixer cu bol ? mi-a răspuns că foarte bine și că are încredere în el.

Ceea ce am mai sesizat la acest model Bosch MFQ36460 este că nu scoate zgomot aproape deloc; hai să nu exagerez, dar este foarte silențios. nu știu cum a reușit Bosch să facă această chestie, dar eu cred că îl pot încadra în categoria ”mixere cu bol silențioase”.

Mixer cu bol de putere medie spre mare

Mixerul acesta are o putere de 450W pentru a frământa sau pentru a mesteca orice tip de preparat. Vasul aparatului are o capacitate de 1 – 1,5 litri. Spre exemplu, pentru făină, capacitatea lui se limitează la 500 grame + apă. Cei 450W sunt suficienți și destul de puternici pentru a frământa aluat sau orice alt tip de preparat mai greu.

Raportând capacitatea vasului la puterea motorului, pot spune că acesta dă un randament foarte bun și că nu te va lăsa dezamăgit, niciodată. Nu trebuie exagerat niciodată cu cantitățile pe care le pui în vas și vei avea siguranța că aparatul nu se va defecta; este calitate Bosch, oricum.

Păreri mixer Bosch MFQ 36460

Ceea ce rezultă din partea cumpărătorilor, care au folosit deja acest mixer cu bol, reiese că 100% din ei sunt mulțumiți de alegerea făcută; inclusiv mătușa mea, de la care am primit doar cuvinte de laudă. Este un mixer cu bol mic, silențios și care are o putere de mestecare foarte bună.

Mai mult, mixerul are 5 trepte de viteză, care pot fi folosite după bunul tău plac. Este un aparat necesare pentru orice bucătăreasă sau bucătărie, din care lipsește un mixer pentru prăjituri sau alte preparate dulci. Cu acest model poți pregăti o gustare dulce pentru copii tăi, într-un timp foarte scurt. Se mai poate încadra în seria celor mai bune mixere cu bol pentru aluat de pizza, fiindcă are o putere suficientă pentru acesta.

Puncte pozitive mixer cu bol 36460MFQ

  • silențios/puternic
  • ușor de folosit
  • trepte de vieteză pentru fiecare preparat
  • dimensiuni reduse
  • calitate excelentă
  • posibilitate de spălare automată
  • buton turbo

Puncte negative

  • doar 2 accesorii incluse – acc frământare și palete
  • doar 2 culori disponibile

Cel mai bun preț la mixerul cu bol Bosch MFQ36460

Magazinul care are cel mai mic preț la acest mixer cu bol, este eMAG. Ei îl vând la prețul de 230 Lei, cu o reducere de 23%. Verifică aici dacă mai este la reducere ! + cadou ”curatitor legume Fiskars Essential, otel inoxidabil”

Prețul normal pentru acest model, este de 299 Lei, la majoritatea magazinelor online din țară. Alternative la magazinul eMAG sunt următoarele:

Concluzie la acest mixer cu box accesibil

Din punctul meu de vedere, pot spune că acest model este un must have de bucătărie, care vine la un preț excelent, calitate bună și cel mai important, este silențios. Are 2 accesorii simple cu care facei treabă bună, îl poți clăti la apă rece și îl poți depozita într-un spațiu mic.

Calitatea Bosch este garantată de producător, iar aceasta se reflectă și în acest produs. Poți comanda acest mixer accesând orice link din acest articol! Mulțumesc pentru atenție !

One comment

  1. Este un mixer bun si silentios dar durata de viata e cat garantia acordata. Dupa ce iese din garantie cedeaza motorul, mai precis periile colectoare. Cel putin asa am patit eu, o fi fost vreun lot cu probleme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *