Wonder Core Slide Fit Top Shop pareri si review

Unul din cele mai noi aparate de fitness la ora actuală în România, este aparatul Wonder Core Slide Fit. Acesta este cu totul nou și invovativ, fiindcă are un design și funcționalitate specială, care te va determina să faci mai multă mișcare, iar rezultatul se va vedea imediat.

Una din cele mai grele exerciții fizice și cele mai căutate la ora actuală, face referire la tonifierea abdomenului și întărirea spatelui. Majoritatea din noi, am început să lucrăm de acasa, să stăm foarte mult timp pe scaun, iar coloana vertebrală a început să sufere de multă vreme. Aparatul Wonder Core Slide Fit de la TopShop vine în ajutorul nostru și ne ajută să face mișcare în cel mai dinamic mod.

Este vorba de un aparat special, unic cu roți, care rulează pe orice tip de suprafața pentru a face exerciții fizice pe orizontală. Principiul de funcționare este foarte simplu și foarte eficient. Dacă vrei să îți afișezi abdomenul și nu numai, aparatul Wonder Core este de departe cel mai util aparat. Eu mi-am cumpărat acest aparat de curând și am decis să scriu un review la Wonder Core Slide Fit și să îmi spun părerea mea, după ce l-am folosit de ceva timp, perioadă în care mi-am făcut o părere bună despre el.

Părerea mea despre Wonder Core Slide Fit la 1 lună de utilizare

Cred că este cel mai interesant și mai util aparat de fitness pe care îl folosesc aproape în fiecare zi. Îmi place foarte mult fiindcă oferă ceva diferit față de ceea ce am prin casă; am gantere, am tot felul de benzi elastice și aparate de care mă plictisesc foarte rapid.

Am căutat păreri și review-uri despre Wonder Core Slide Fit și în doar câteva zile l-am comandat și am început să îl folosesc cu cea mai mare plăcere. Este absolut diferit și totul parcă se transformă într-o aventură, distracție și stare de bine. Am început să îl folosesc împreună cu soția pentru abdomene și pentru diverse exerciții. Cred că poți face peste 20 de exerciții și își poți antrena aproape toți muschii din corp; fie mari sau mici sau mai greu de accesat.

Dacă până acum partea de abdomene mi se părea foarte grea iar rezultatele apăreau destul de tărziu, după nici 1 lună de folosire a aparatului Wonder Core Slide Fit am constat că grăsimea începe ușor să dispară fiindcă de fiecare dată când îl folosesc, ard tot mai multă și se simte mai bine prezenta muschilor. Soția mea îl folosește pentru tonifierea picioarelor, unde are 4 sau 5 exerciții care îi ard practic toată grăsimea de pe ele; este de departe cel mai solicitant aparat fitness testat de mine și soția.

Ușor de folosit și foarte practic Wonder Core Slide Fit

Sincer nu mă asteptam să fie un aparat atât de bine realizat, din materiale aderente și solide. Am constatat că este făcut să reziste foarte bine la toate solicitprile la care este pus pe toată durata exercițiilor. Începând de la mânere, la materailul pus pe aparat, până la roți, totul se simte perfect, de calitate și de o rezistență foarte bune.

Aparatul se lipește teoretic de orice suprafață; eu îl folosec și pe gresie și pe parchet laminat, deci nu am nici cea mai mică problemă la partea de stabilitate. Aparatul are sistem de reglare a întensității sau a rezistenței roților, astfel încăt poți seta o rezistență mai mare pe parcusul evoluției tale. Mai mult, aparatul are o aplicație faină, care are tot felul de programe și activități care te vor ține în priză pe toată durata exercițiilor.

Ce grupe musculare poți antrena cu Wonder Core Slide Fit ?

Cel mai bine se lucrează abdomenul și partea de spate. După acestea, urmează picioarele, umerii și brațele. Pentru fiecare în parte avem programe speciale de rulare pentru a maximiza efectul fiecărei grupe.

Ceea ce este diferit față de alte aparate, este că lucrează mai mulți muschi în același timp, crescând astfel randamentul exercițiilor și desigur construirea unui corp puternic și solid pe termen lung.

Aparatul este perfect atât pentru creșterea masei musculare, pentru tonifere cât și pentru femeile care doresc să slăbească; cred că este cel mai potrivit aparat fitness pentru slăbit și tonifiat, testat de mine și de soția mea. Așadar, este util atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Cel mai bun aparat fitness pentru tot corpul

Dacă cauți un aparat care să te ajute la toate părțile corpului, acesta este cea mai bună alegere. Aparatul se poate folosi fără mânere, pentru poziții de plank sau cu mânere pentru poziții de flotări. În ambele cazuri, trebuie să faci o tură completă pentru randament maxim. Pe lângă acest aparat soția mea mai folosește acest produs de slăbit foarte bun, produs pe care îl folsește de câțiva ani buni.

În concluzie, pot spune că acest aparat mi-a schimbat viața și stilul de viață. Nici nu ai habar căt de gre este să faci abdomene cu acest aparat și cât de puternice și rapide vor fi rezultatele! Nici eu nu am crezut până ce nu am testat acest produs Wonder Core Slide Fit! Eu îl recomand celor care vor să facă mișcare într-un mod total diferit, plin de dinamisș și varietate.

Calitatea este foarte bună, nu lunecă, nu se mișcă în toate direcțiile, roțile sunt pe ax din metal, bine fixat în aparat, iar zona de relaxare a mâinilor este din burete moale acoperit cu un material aderent.

Disponibilitate aparat fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop

  • sistem de mânere de înaltă calitate
  • produs testat de mine timp de 1 lună + soția mea
  • sistem de rotație cu rezistență reglabilă
  • materiale aderente pe orice tip de pardoseală
  • ușor de depozitat, materiale rezistente
  • cele mai intense antrenamente făcute vreodată
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *