Blender Philips Avance HR3652/00 acum la eMAG – pret redus

Philips continuă să lanseze pe piața internațională blendere premium. Acestea se remarcă prin design-uri unic, puteri foarte mari și o calitate excepțională. Unul din aceste blndere noi lansate, a ajuns și în România prin intermediul magazinului eMAG. Începând de azi, blenderul Philips Avance HR3652/00 este disponibil pe stoc la eMAG, având un preț redus cu 12%.

Scurt review la Philips Avance HR3652

Blenderul face parte din clasa premium oferită de Philips, datorită caracteristicilor sale. Printre cele mai importante specificații ale lui Philips HR3652. enumerăm: putere de 1400W, afișaj LED, construcție metalică și o viteză de 35.000 rpm. Dacă ar fi să facem o comparație cu acest model și cu Nutribullet, Philips Avance este de 2 ori peste el. Are o putere foarte mare și o viteză de rotație extraordinară.

Dacă la blenderele bune, de 600W spunea că fac treabă bună, de la acest model cu 1400W, nu mai intră în discuție dacă ”nu poate să facă x sau y”. Toacă și blendează orice tip de fructe sau legume.

Datorită acestui body metalic, Philips a reușit să mențină un nivel al zgomotului acceptabil pentru urechea umană. Din ceea ce am văzut și am auzit pe youtube, despre acest blender puternic, pot spune că este mai silențios decât unul de 800-900W.

Blenderul are un sistem de afisare în jurul inelului de tip LED. Acesta se rotește în funcție de ce treaptă alegi. Se poate selecta foarte ușor programul dorit, printr-o simplă atingere a butoanelor din cauciuc.

Datorită acestui motor de 1400W, blenderul are dimensiuni ceva mai mari decât un blender obișnuit. Tot datorită acestei dimensiuni, stabilitate este perfectă; nu se mișcă deloc și nici nu vibrează.

Philips a inventat un sistem de tocare ce este mai eficient cu peste 15% față de modele clasice. A adăugat un mic plastic în mijlocul vasului de 2 litri. Cu acesta, fructele tale se vor amesteca mult mai bine.

Preț Philips Avance HR3652

Datorită faptului că acest blender este disponibil în premieră prin intermediul site-ului eMAG, acesta are în același timp și cel mai mic preț. După cum spuneam mai sus, blenderul Avance este cu 12% reducere, ajungând la un preț de 594 Lei. Fără reducere, prețul lui HR3652 ar fi 679 Lei, preț pe care îl vei găsi pe alte site-uri online.

Livrarea de la eMAG se poate face în 2 ore, dacă ești în zona pe care se face acest tip de livrare, iar dacă nu, în maxim 2 zile.

Din punctul meu de vedere, blenderul este un produs premium, perfect pentru persoanele care nu acceptă compromisuri și întotdeauna își doresc ceea ce este mai bun din fructe și legume. Pentru prețul său, Philips Avance este o alegere foarte bună, când vrei un belnder frumos, puternic și de calitate. Îl poți comanda, folosind orice link din acest articol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *