Cum faci bani pe Instagram daca esti Influencer ?

Odată cu explozia infulencerilor pe instagram, posibilitatea de a face bani cu ajutorul postărilor a devenit tot mai populară în țară, dar din păcate existența unei platforme care să facă legătura dintre cel care dorește reclamă și influencerul nu există.  Totuși, eu am să îți spun în acest articol cum poți să faci bani dacă ești influencer și multe alte detalii despre cum să îi faci, câti bani poți să faci pe instagram dacă esti infulencer și cât de ușor poți să îi faci.

Am să structurez acest articol cu cel mai des întălnite întrebări pe care le are sau le ai ca infulencer, pentru a fi mai ușor de citit. Sper să fie folositor articolul și să te ajute să faci un venit stabil și constat din Instagram.

Câti followeri trebuie să am să faci bani ca Influencer ?

Numărul de followeri pe care trebuie să îi ai pe instagram pentru a putea fi numit influencer nu trebuie să fie întotdeauna asociat cu bani mulți. Tot ceea ce trebuie să ai pe instagram este un număr mare sau mic de persoane pe care poți să îi influențezi să cumpere produsul la care îi faci reclamă; este foarte simplu. Cineva zica că nu trebuie să ai 10.000 sau 100.000 de follower să generezi 10 vânzări pe zi, ci trebuie să ai 100 de followeri care cred în tine și ulterior care vor cumpăra acel produs.

Cum faci bani pe Instagram dacă ești Infulencer?

Soluția ofertă de mine pentru a te ajuta să faci bani este marketingul afiliat. Ce înseamnă acesta pe scurt? Înseamnă că trebuie să vinzi un produs pentru un anumite site, iar toată procedura se face direct din contul tău de afiliat. Îți explic mai jos mai exact, cu exemplu simplu și ușor de pus în practică.

De exemplu, esti Influencer pe nișa ”fashion”. După ce te inscrii pe acestă platformă de afiliere(cont afiliat), cauți un magazin care crezi că este popular și care se potrivește cu persoanele care te urmăresc, generezi un link cu o ”geantă, de ex.” și îl lipești pe profilul tău. După care, postezi mai multe poze în care vei face referire la link-ul de pe pagina principală sau creezi o postare de tip ”Swipe up” cu acel link. Orice persoană care va cumpăra acel produs, îți va oferi un comision stabilit de magazinul de la care ai postat geanta. Dacă 10 persoane vor cumpăra acea geantă care costa 200 lei, la un comision oferite de către magazin, de 10%, vei primi un comision în cont de 20 Lei, înmulțit cu 10 persoane, face 200 Lei.

Este foarte simplu să faci bani cu această platformă de afiliere, deoarece au o multitudine de magazine pentru diverse nișe, iar banii se cășgă strict proporțional cu cât vei muncii și cu cât convingi mai bine followerii să cumpere acel produs.

Câți bani poți face cu metoda mea pentru Influencer pe Instagram ?

Practic valoarea de comisioane este nelimitată, precum și valoarea acestora. Dacă alegi să vinzi produse mai scumpe, comisionul va fi mai mare. Tot ce trebuie să ai, este un număr bun de followeri care ulterior vor achiziționa un produs accesând linkul tău de pe profil sau postare.

Desigur, rezultatele cu această metodă de afiliere pot apărea de la prima postare, dacă alegi momentul potrivit de postare, cât și după 1-15 sau 30 de zile, timp în care acel click oferit de audiența ta, va face o comandă. De exemplu dacă cineva face click pe linkul tău și comanda o face peste câteva zile, vei primi comision în funcție de perioada stabilită de magazin, pe care o ai afișată în contul tău de afiliat

Cu ce nișe poți face bani pe Instagram ?

Aproape orice nișă este bună de făcut bani pe instagram, dacă alegă să faci bani prin afiliere. În platformă sunt zeci de magazine de la fashion, cărți, electrocasnice, pentru casă, baie, grădină, copii, anvelope și software, până la magzine dedicate pe anumite produse. Valoarea comisionului oferit poate să difere, începând de la 1% și ajungând până la 20-30% funcție de magazin. Recomandarea mea este să alegi un magazin care te reprezintă și să nu vinzi cărți persoanelor interesate de mașini sau invers. Dacă ai o pagina de cititori, normal este să vinzi cărți.

Practic, eu folosesc această metodă de afileire pe paginile mele dedicate de Instagram, unde vând produse pentru diferite magazine, iar asta o face de peste 8 ani. După tot acest timp, am învățat o regulă de aur: dacă muncești și te ocupi, ai răbdare și faci treabă bună, nu ai nimic de pierdut ci doar de căștigat. Cu acest tip de afiliere poți monetiza rapid, fără contracte speciale, când vrei și la ce vrei, pagina ta de Instagram. Trebuie doar să te înscrii folosind orice link din acest articol, care te va duce direct pe platforma – te poți inscrie de aici.

Avantaje pe scrut la metoda mea, pentru a face bani pe Instagram

 • poți face bani cu orice număr de followeri, dacă aceștia vor cumpăra acel produs
 • ai posibilitatea să lucrezi când vrei și de unde vrei
 • ai posibilitatea să lucrez cât vrei – dacă vrei să faci cât mai mulți bani
 • numărul banilor pe care îi poți face este nelimitat
 • cea mai ușoară metodă de a face bani pe instagram
 • ai o listă bogată de magazine online
 • comisioane mari și număr mari de comenzi la evenimente speciale
 • practic, esti liber să faci câti bani vrei
 • postezi când vrei și unde vrei pe contul personal
 • primești banii în fiecare lună dacă depășești 100 lei comisioane
 • alegi ce produse vrei să promovezi
 • contul se face rapid, platforma are experiență pe piața din Ro
 • nu plătești nimic pentru a te inscrie
 • tot ce trebuie să faci este să muncești cu adevărat
 • cu câți mai ai followeri fideli, cu atât vor crește vânzările

Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te rapid în programul dea fileire și postează produse pe pagina ta de instagram și banii vor venii cu siguranță. Dacă ai alte întrebări, nu ezita să le adresezi mai jos ! Spor la comisioane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *