Pareri si review la purificatorul de aer AlecoAir P40

Unul din cele mai populare aparate de purificare a aerului este modelul AlecoAir P40, model de generație nouă, echipat cu ultimele tehnologii de filtrare și urmărire a calității aerului, precum și cu un design elegant, simplist, care se poate combina cu orice spațiu în care va fi amplasat.

Este un purificator de clasa medie, cu câteva funcționalități care tind spre un purificator de aer premium, dar care are și un preț foarte bun pe siteul oficial și care s-a vândut foarte bine în perioada pandemiei și nu numai. Pentru cei care își doresc un aer mai curat în apartament, casă sau orice tip de încăpere, purificatorul AlecoAir P40 este o soluție bună, reală și cu rezultate excelente.

Părerea mea despre purificatorul AlecoAir P40 – review

În toată această perioadă de restricții am avut câteva probleme cu dantura și am decis să merg la dentist; acolo, după câteva discutții cu dentistul meu, am remarcat că și-a cumpărat de aproximativ 3 luni un aparat de purificare a aerului, deoarece simțea nevoia de un aer mai curat, iar pentru clienți, era și mai plăcut. Eu am simțit că aerul este mai curat în cabinet, mai exact în sala de așteptare și pot spune că se simte cum calitatea aerului este mai bună, față de cum este cel din afară. Practic, purificatorul de aer P40 Alecoair face toată treaba de purificare și o face foarte bine.

Dentistul mi-a spus că simte și el că acest aparat face aerul mai curat în tot cabinetul și nu numai în sala de asteptare, iar unii clienți l-au întrebat deja de unde să cumpere și ei unul, văzând că curăță foarte bine aerul. Apartamentul dentistului are aproximativ 50 mp, spațiu care se încadrează perfect în specificațiile produsului, care spun că este recomandabil până la 40 mp. Eu zic că cei 10 mp, nu fac diferență mare, iar aerul per total apartament se simte mai curat, mai respirabil; asta o spun din ceea ce am simțit eu și ceea ce mi-a confirmat și doctorul.

După ce am așteptat aproximativ 30 de minute în sală, am constatat că este foarte silențios și are indicator de tip LED, în care sunt afișate calitatea aerului. Asta mi se pare super mișto, deoarece o face în timp real și cu un astfel de aparat vei putea știi în fiecare moment ce calitate a aerului o ai în cameră. Mai mult, dentistul mi-a spus că are aplicație dedicată pentru iPhone, de unde urmărește și setează rapid nivelul de purificare a aerului sau pur și simplu pune aparatul pe mod automat și face el toată treaba.

Purificatorul AlecoAir P40 este echipat cu 3 sistem de filtre, fiecare dedicat pentru o anumită dimensiune a particulelor de praft. Avem un filtru pentru particule mari, denumit pre-filtru; un filtru real HEPA pentru particule și mirosuri, de dimensiuni mici și un filtru de carbon activ pentru eliminarea mirosurilor fine, de gen fum de țigară, mucegai, etc. Cu acest sistem complex de filtre, aș putea spune că este un purificator bine echipat sau că este un purificator bine echilibrat, raportat la ce reține și la prețul lui.

Tehonologia de Ionizare este prezentă și ea, care ajută foarte mult la metabolis, la ridicarea imunității, la un efect general de ansamblu asupra sănătății corpului, care din câte am simțit eu își face efectul foarte bine; eu după 30 de minute în sala de așteptare, parcă mă simțeam mai bine și nu mai avea așa frică de prietenul meu dentist.

Pentru a pune în valoarea capacitatea maximă a unuia din cele mai bune purificatoare AlecoAir P40, este necesară o ventilare corespunzătoare a încăperilor sau mai bine zis o aerisire de minim 5-15 minute, de câteva ori pe zi. Dacă alegi să nu faci asta, randamentul purificatoarelor, de orice model și brand, va scădea considerabil.

Din punctul meu de vedere, modelul P40 este un purificator care face ca aerul din încăpere să fie mai respirabil, mai sănătos, fără alergeni și fără particule de praf aflate în suspensie, care pot dăuna grav sănătății umane și care face tot acest proces într-un mod simplu, eficient, cu rezultate imediat măsurabile și totul la un preț decent. Din ceea ce am citit pe internet despre acest purificator, am constatat că peste 95% din cumpărători sunt mulțumiți de el și achiziția nu este o pierdere de bani. Mai jos ai link spre siteul oficial AlecoAir, care vând acest purificator de aer. Tot de la ei, ai filtre de schimb pentru aparat, la prețuri decente și asigură și parte service dedicat.

Purificator de aer AlecoAir P40 SMART, Wi-Fi, Lampa UV, TRUE HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare

 

  • model de generație nouă
  • perfect pentru suprafețe de maxim 50 mp – testat și verificat
  • conectivitate Wi-Fi cu aplicație dedicată
  • funcție specială de ionizare – foarte benefică
  • sistem de detectare automată a calității aerului
  • cel mai bun raport preț/fiabilitate
  • nivel de zgomot redus – sistem rapid de filtrare
  • peste 40 de cumpărători mulțumiți
  • află prețul pe site oficial aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *