Mi-am cumparat perna EasySleep FreshCool Pillow

După ce mi-am cumpărat pilota pentru dormitor Adaptive Go de la Dormeo, am decis să îmi schimb și perna, deoarece simțeam că nivelul de alergie a crescut considerabil.

Am căutat cele mai bune perne pe internet și am descoperit una care mi-a atras atenția și anume perna EasySleep FreshCool Pillow. Este una din cele mai recomandate perne pentru persoanele sensibil alergice la praf și bacterii nedorite.

Simțeam că trebuie să fac o schimbare și la pernă, deoarece calitatea ei s-a deteriorat serios, iar calitatea somnului a scăzut considerabil în ultima perioadă. Mai mult de atât, am văzut că există și reclamă la tv pentru această pernă Easy Sleep și am considerat că trebuie să o cumpăr și eu.

Părerea mea despre perna EasySleep FreshCool Pillow

Încă de la început mi-am dorit să am o pernă de calitate, pe care să o pot folosi minim 1 an sau 2. Nu mai voiam perne de proastă calitate, ieftine și care să ma dernajeze foarte mult la somn. Am căutat o pernă să fie bună din toate punctele de vedere: să fie de calitate, să aibă un preț bun raportat la calitatea ei și să îmi asigure cel mai bun somn peste noapte.

Eu sunt o persoană foarte sensibilă la schimbările de temepratură, strănut des dimineața, dar nu mi-a ieșit niciodată un test de alergie cu un rezultat specific; adică să fiu alergic la ceva. Am schimbat și pilota, am schimbat covorul și îmi mențin o stare de curățenie maximă, inclusiv aerisirea corespunzătoare de dimineață.

Pernă pentru toate anotimpurile

Mai mult de atât, pentru perioada rece, respectiv pentru perioada caldă, să nu fiu nevoie să schimb perna de fiecare dată; voiam o pernă pentru toate anotimpurile, care să îmi asigure confort maxim atunci când temperatura este ridicată sau scăzută.

Indiferent că este foarte cald în cameră, perna îmi oferă o temperatură plăcută pe timpul nopții, datorită compoziției sale de bumbac și material din microfibră cu 100% PES; adică testată pe pielea omului, fără efecte adverse. Iarna când temperatura scade ușor, perna îmi oferă o temperatură constantă, călduță și pe care adorm mult mai bine.

Pernă din materiale naturale 100% bumbac

Pe lângă acest aspect, mi-am dorit o pernă care să fie fabricată din materiale cât mai naturale, pentru ca eu să fiu liniștit din punct de vedere al sănătății, care poate fi influențată serios din cauza materialului pernei. Zona nasului este foarte aproape de pernă, iar asta contează foarte mult.

De când am început să folosesc această pernă hipoalergenică, calitatea somnului a crescut și nu mai sunt nevoie să strănut foarte des. Recunosc, nu mi-a dispărut de tot strănutul, dar simt că este mai ușor, mai prietenos cu mine și nu mai există secreții. Simt că ceva s-a schimbat în patul meu, iar acesta este rezultatul pernei Easy Slepp Fresch Cool pillow.

Cea mai confortabilă pernă hipoalergenică

Pot spune că este cea mai confrotabilă pernă din toate punctele de vedere. Pe partea de termică, este foarte bună și parcă știe dacă este prea cald sau prea rece. Confortul mai este dat și din materialul, exterior, interior, care este de o calitate foarte bună. Imediat după atingerea pernei, simți că ai un produs de calitate.

Interiorul este realizat din fibre și microfibre care sunt atent intooduse în pernă, pentru o uniformizare perfectă în pernă. O altă problemă al pernele vechi ale mele, era faptul că se aduna într-un loc toată fibra și rămâneau zone din pernă goale, fără fibre.

La acest model nu se mai întamplă asta, pentru că sunt atent poziționat și materialul nu le permite să se aglomereze deloc. Folosesc perna deja de o vreme bună și nu am avut probleme din acest punct de vedere.

Ce îmi place foarte mult la perna EasySleep FreshCool Pillow

Nu mai îmi transpiră deloc capul; la câte perne am testat până acum, aproape la toate aveam părul umed atunci când mă trezeam. Cu această pernă, nu mai am probleme cu umiditatea, pentru că fibrele din interior, materialul exterior nu permit acest lucru.

Mai mult de atât, după ce mă trezesc, perna este perfect uscată și ventilată. De obicei aerisesc 15 -20 minute camera în fiecare dimineață. Recomand să faci la fel pentru a prelungi durata de viață a pernei; ea trebuie aerisită în fiecare zi.

Îmi place foarte mult faptul că, indiferent de poziția de somn, perna îmi este de ajutor la fiecare mișcare. Spatele este menținut într-o poziției care nu provoacă dureri, la același nivel cu capul.

Eu mă declar foarte mulțumit de perna EasySleep FreshCool Pillow și o recomand celor care își doresc o schimbare în bine. Pentru prețul oferit pe ea, eu spun că este un best-buy și un must-have în același timp.

Pernă hipoalergenică cu efect de răcorire EasySleep FreshCool Pillow

  • produs testat de mine timp de 6 luni – 100%
  • cel mai bun raport preț calitate la pernă
  • somn mai bun, mai odihnitor
  • materiale premium, 100% naturale
  • interior pufos, greutate redusă
  • stabilitatea a capului foarte bună
  • reduce nivelul de alergii din corp
  • află prețul aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *