Pareri si review la Master Copper Grill – cel mai bun gratar electric

Odată cu venirea noului virus, grtarele clasice din gradină zac nefolositoare de ceva vreme bună; Soluția ? un grătar electric pentru apartament sau casă. După ce am căutat pe internet o grămadă de păreri despre grătarele electrice și despre cum trebuie să alegem cel mai bun grătar electric, am ajuns la un produs pe care l-am tot văzut la TV și la o cunoștiință, care l-a cumpărat recent. Este vorba despre grătarul electric Master Copper Grill, de la Aloshop.

De ce mi-am cumparat acest gratar electric Master Copper Grill ?

Motivele sunt multiple; eu caut întodeauna un produs de bună calitate și nu mă prea uit la suma de bani dată pe el, daca este ceea ce îmi doresc eu; desigur, prețul pentru un grătar electric bun, simplu nu trebuie să depășească suma de 500 Lei; pentru modele mai complexe, cu tot felul de aburi și sisteme în plus, suma se acceptă. Dar eu voiam un grătar electric de care să mă pot folosi ori de câte ori am nevoie, rapid și să facă carnea cât mai bine.

Mai mult, voiam un grătar electric care să îl pot depozita într-un spațiu redus și chiar să îl pot duce la iarbă verde sau la casa de la țară.  În mare parte, părerile cumpărătorilor m-au făcut să cumpăr acest grătar electric și nu regret alegerea făcut, deloc; iar din această cauză, am decis să scriu acest articol în care să îți recomand un grătar electric bun, pe care merită să îți dai banii.

De ce Master Copper Grill este cel mai bun grătar electric ? (  rezultate și păreri după câeva săptămâni de folosire)

Din câte am citit pe internet, am văzut că acest model de grătar Cooper Grill face treabă foarte bună la grătare și mititei sau legume, după caz. Temperatura setată se păstrează pe toată durata frigerii și nu apar fluctuații de temperatură, care ulterior vor afecta carnea; există grătare electrice, care după ce ajung la temepratura maximă, mai cedează puțin din putere și nu îmi place acest  fapt.

Suprafața de gătit este de o calitate foarte bună și are dimensiuni perfecte pentru a putea găti pentru o familie de 3-4 membrii sau chiar pentru o întălnire între prieteni de 7-8 inși. Partea superioară a grătarului Master Copper este fabricată din oțel și acoperită cu un start de cupru ce crește aderența și nu permite cărnii să se lipească de el; mai mult, stratul de cupru dă un gust aparte cărnii. Toată partea aceasta de grătar, este detașabilă, iar scurgerea grăsimii din carne se face direct pe o tavă metalică, pe suportul aparatului. Cu alte cuvinte, vei găti mai sănătos carnea, deoarece grăsimea este separată de ea și nu vei face nici fum în apartament!

După ce ai terminat toată treaba, partea de grătar/grill se poate curăța foarte rapid, cu un burete bun și ceva soluție degresantă. Din ceea ce am observat eu, stratul de cupru este de o grosime medie și dă semne că va rezista cel puțin 3-4 ani, fără ca el să dispară din zonele în care va fi folosit cel mai mult. Din acest punct de vedere, pot spune că este un grătar la care s-au folosit materiale de calitate și durabile.

Partea de surgere a grăsimii se curăță și ea foarte ușor, forma ei permițând ca spălarea cu soluție să fie foarte ușoară.

O altă chestie care îmi place la acest grătar electric este partea de electricitate/curent/rezistență termică sau mai bine zis, termostat. Acesta se poate detașa rapid și are un sistem ce îți permite regalarea temperaturii dorite, pentru orice tip de carne; dacă vrei să faci ceva mai ”încet”, poți seta o treaptă mai mică, iar ulterior una mare. Sistemul de termostat pare să fie și el de o calitae bună și de o durabilitate excelentă; se simte în mână că este greu, ceea ce înseamncă că s-au folosit piese electrice bune la interior.

Cel mai important aspect la un grătar electric este să nu se încălzească pe exterior; adică în afara zonei de grătar. Ei bine, grătarul Master Copper Grill nu se încălzesște aproape deloc pe margini sau sub el, ceea ce înseamnă că îl poți poțiziona pe aproape orice tip de suprafață din casă/apartament.

În finalul acestui review, mai pot spune doar atât: îți recomand acest grătar electric Master Copper Grill și nu vei regreta alegerea făcută ! Mai multe detalii despre ce primești în pachet, găsești mai jos! Recomand să îl cumperi doar de pe site-ul producătorului ( menționat în orice link din acest articol) și nu de pe alte site-uri.

Specificații și alte detalii la Master Copper Grill

  •  1 tavă cu suprafață pentru legume/netedă
  • 1 tavă de tip grill pentru carne
  • cablu cu o lungime de 1 m
  • peste 266 de clienți mulțumiți
  • peste 19 review-uri de 5 stele/5stele
  • 1 tavă pentru colectare grăsimi
  • verifică prețul pe site oficial AloShop aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *