Review Blender Bosch MMB42G0B de la eMAG

Unul din cele mai apreciate blendere marca Bosch din categoria de preț ”sub 300 Lei”, modelul MMB42G0B este de departe un aparat pe care trebuie să îl ai. Potrivit cumpărătorilor, care au postat review-uri și commenturi personale la adresa acestui model, Bosch MMB42 este perfect pentru utilizarea de zi cu zi, iar așteptările de la el, vor fi mulțumitoare.

Păreri Blender Bosch MMB42G0B

Recent, am trecut pe la eMAG și am văzut cu ochii mei acest produs, foarte popular. La prima vedere, pare să fie un blender puternic, solid și destul de mărișor. La partea exterioară, avem un plastic gros, rezistent și plăcut la atingere; ba mai mult, este ușor lucios și nu prea reține amprentele. Ca și formă, Bosch a ales un design plăcut, care dă senzația de produs premium, care în cele din urmă se adeverește atunci când atingi blenderul.

La capitolul stabilitate, blenderul Bosch MMB42G0B  stă foarte bine pa masă. Datorită motorului, care are o greutate acceptabilă, blenderul stă foarte bine pe masă, nefiind nevoie să îl ții cu mâna; desigur, se mai poate adăuga suprafața rezonabilă pe care acesta reazămă, care reiese din dimensiunile de la baza acestuia. Aici mai putem raporta toate greutatea și la înălțimea acestuia, care nu este deloc mare; din punctul meu de vedere, este foarte bine proporționat, ceea ce înseamnă îți dă impresia de un model produs ”cu cap”.

Vasul are un sistem de prindere foarte simplu de detașat, care îți permite îndepărtarea lui foarte rapidă. Vasul este produs dintr-un material foarte rezistent, undeva în combinație cu sticla+plastic; ca și rezultat, un vas solid, în care poți măcina gheață fără probleme șă îl poți curăța la fel, fără nici cea mai mică problemă, doar cu un simplu jet de apă. La partea de jos, blenderul are un sistem simplu de cuțit, pe care l-am observat la multe blendere și despre care cred că este foarte bun; adică macină tot ceea ce trebuie.

Este silențios blenderul Bosch MMB42G?

Blenderul Bosch MMB42G are doar 3 trepe de viteză; viteza 1, 2 și un nivel de ”pulse”. Putere acestuia ajunge la 700W, suficinet pentru a face un smoothie aproape perfect sau orice alt preparat. După cum se poate observa în imagini, blenderul este etichetat cu ”Silent Mixx”, ceea ce presupune un nivel de zgomot redus. Datorită puterii lui de 700W, blenderul scoate un anumit nivel de zgomot, dar care cei de la Bosch au încercat să îl reducă pe cât posibil, păstrând un body slim și un design elegant; din ceea ce am auzit eu, pot spune că este mai silențios decât un blender la 150 Lei și ajunge chiar să fie la fel de silențios precum un NutriBullet.

Funcții speciale Bosch MMB42G0B

Blenderul Bosch nu se prea laudă cu multe funcții speciale, deoarece el prin design-ul lui este ”simplu”. Amintim doar funcțiile de mărunțire, zdrobire și pasare; acestea 3 sunt din ”construcție” date, neavând un anume buton special pentru ele. Mai exact, mărunțește, pisează și zdrobește orice vei pun în vasul lui.

Prețuri la blenderul Bosch MMB42G0B

Momentan, produsul se află la o reducere foarte bună pe siteul eMAG. Dacă dorești să îl cumperi acum, prețul lui este de 270 Lei, cu o reducere de 34%. Pe alte site-uri de profil, prețul lui Bosch B42G ajunge undeva la 400 Lei, fiind cu mult mai scump decât cel cu reducere de la eMAG. Tot de la ei, ai posibilitatea de a cumpăra în rate acest blender și posibilitatea de a cumpăra unul resigilat, la un preț cu 10% mai ieftin decât cel afișat la reducere.

La Flanco, are prețul de 389 Lei, nefiind la reducere. Îl poți comanda și de aici, cu transport gratuit.

Concluzie

Dacă ești în căutatea unui blender de calitate, cu vas ce se curăță ușor, silențios și pe care îl poți depozita foare ușor într-un spațiu de dimensiuni reduse, acest model Bosch MMB42G este o alegere foarte bună. Pentru cei 270 Lei, cât costă la eMAG, eu aș recomanda să îl cumperi cu încredere. Oferta nu durează foarte mult, așa că ar trebuii să pui mâna pe el, deoarece stocurile se vor epuiza repede, datorită faptului că este la mare căutare.

Alternative la acest blender accesibil

La acest capitol, eu recomand orice alt model care se poate încadra în prețul acestuia normal, care ajunge la 400 Lei. Desigur, tot această marca Bosch o recomand, deoarece  are produse de bună calitate și destul de accesibile; aceasta, doar în condoțiile în care îți dorești neaparat această marcă sau ai deja alte electrocasnice tot marca Bosch.

Ca și alternativă, eu aș alege și modelul Beko TBN7802X, care are o putere ceva mai mare decât acesta, dar cu un vas mai mic. La fel și pentru acest model, materialele și marca își spun cuvântul. Această alternativă are cuțite Star Blade, mecanism special de curîțire a cuțitelor și un preț ce îl avantajează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *