Review Bosch PSB 1080 LI 2 – mașină de găurit pentru casa

Se întamplă deseori să ai nevoie de o mașină de găurit pentru diferite reparații în casa sau apartament și ai nevoie de a înfileta ceva șuruburi sau pentru a da mici gărui. De ce ai nevoie? răspunsul este foarte simplu: ai nevoie de o mașină de găruit pentru casa sau apartament, cu care să îți poți face treaba fără să mai apelezi la vecini sau la un merseriaș, care te va stoarce de bani.

În această situație am fost pus și eu. Aveam nevoie de a monta două plăci de rigips, de montat plinta la parhcet și de făcut un mic corp pentru mobile. Toate bune și frumoase, dar nu aveam o mașină de înfiletat/găruti la îndemână și îmi era cumva să mai cer de la cineva o mașină pentru o zi de lucru.

O mașină perfectă pentru casa

Am căutat o mașină de înfiletat semiprofesională cu acumulator la eMAG și am găsit modelul Bosch PSB 1080 LI-2. Între timp am discutat cu un văr de-al meu care lucrează în dulgherie și mi-a recomandat acest model de mașină simplă, numai bună pentru ceea ce aveam eu nevoie. Am încredere în sfatul lui și îmi comand această mașină de găurit de la Bosch, de pe eMAG.

A doua zi mi-a sosit mașina de găurit PSB 1080 și mi-am rezolvat treaba. Este vorba despre o mașină simplă, marca Bosch, originală, cu care mi-am prince cele două plăci de rigips fără probleme, mi-am montat plinta la parchet cu holșurubuuri și mi-am montat piesa de mobilier.

Păreri despre și după utilizarea mașinei de găurit Bosch PSB 1080 LI-2

Am mai lucrat în trecut și cu alte tipuri de astfel de scule, dar cu acest model mic și compact, nu am mai avut de a face. Ce pot să spune despre acest model, este că mi-a plăcut și mi-a folosit cum trebuie. Adică am înfiletat fără probleme toate cele necesare și încă bateria mai ducea.

Cât despre puterea sculei, pot spune că este suficientă chiar și pentru a înfileta holșuruburi în lemn sau chiar în BCA/căramidă. Chiar îmi place cât de bine se poate manevra și cât de mult rezistă acumulatorul. Are grip foarte bune și nu este de calitate chinezească, ci de calitate recunoscută marca Bosch; plastic rezistent, cauciuc solid și o greutate bine raportată la dimensiuni ei, dând senzația de sculă bună.

Are mandrină rapidă, ceea ce înseamnă că poți schimba foarte rapid capurile de înfiletat sau burghiile. Este foarte bună și pentru a da gărui în lemn, iar asta o spun din experiența cu mobilierul meu mic. Din păcate nu am reușit să îi fac poze, dar pot să îți spună că banii ce i-am dat pe ea îi merită.

Nu o sa mai am nevoie de a cere scule de la nu știu cine, ci de acum înainte mă descurc cu această mașină de găruit Bosch PSB 1080 LI-2, de care sunt foarte mulțumit. Dacă și tu vrei o mașină pe acumulator, foarte utiliă și fiabilă, eu ți-o recomand cu încredere.

Un alt aspect foarte important este timpul de încărcare. Desigur, are un acumulator destul de mic, dar care se încarcă rapid și rezistă bine. Dacă o forțezi ceva mai tare, timpul se reduc considerabil, dar nu cred ca este nevoie să o forțezi prea tare, deoarece există scule profesionale care pot face treaba respectivă.

Preț și oferta la mașina de găurit Bosch PSB 1080 LI-2

Înainte să comand această mașină de găurit, am căutat cel mai mic preț de pe internet și nu prea l-am găsit.

Dacă o comanzi de la eMAG ai garanția că este un produs original marca Bosch și nu o chinezărie cum o poți cumpăra de pe alte site-uri fantomă. Mai mult, daca nu îți place o poți returna fără probleme în 30 de zile. eMAG are doar scule originale în oferta, deci nu trebuie să îți faci griji.

Cum alegi o mașină de găurit pentru casa/apartament?

Soluția în a alege cea mai bună mașină de găruit semi-profesională pentru tine, casa ta sau apartamentul tău, este să ții cont de următoarele chestiuni: să fie un produs original marca Bosch, să fie cu acumulator rezistent; să aibă mandrină rapidă; să fie de calitate și să fie compact.

Toate aceste aspecte trebuie să le iei în considerare atunci când alegi o mașină de găurit de acest tip. Modelul de mai sus se încadrează în toate cele menționate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *