Review PRO FORM MEAL de la Pronutrition

Acum 1 an am folosit o cutie de Pro form Meal de la Pronutrition, iar azi mi-am amintit de ea și ar fi bine să scriu un review sau o părere despre acest concentrat proteic, deoarece îmi aduc aminte cu drag de el, iar când spun asta, fac referire la faptul că a fost un produs bun și folositor.

Din ceea ce am văzut azi pe site-ul lor, Pro Form Meal de la PN a rămas la fel ca și atunci când l-am folosit eu; aceeași concentrație, aceelași ambalaj. Oricum, o proteină bine gândită, pentru cei care au probleme cu stomacul sau în general, cu proteinele.

Cum și când am luat Pro Form Meal ?

După cum bine ai citit deja, eu folosesc doar câte o cupă de proteină pe zi. Astfel, foloseam Pro Form Meal undeva după amiazi, deoarece mi se părea foarte bune atât pentru digestie, cât și pentru tipul de proteină. În weekend îl foloseam seara, și atunci, doar câte o măsură.

Recomandarea mea, este că acest Pro Meal form de la Pronutrition, este un prdus care se poate luat și câte 2 cupe pe zi, indiferent de timp; iei două cupe când simți nevoie de proteină. Pe site-ul oficial, este recomandat 2 cupe pe zi; sunt de acord cu ei, doar să folosești proteina din cele două cupe.

Ce rezultate am avut cu Pro Form Meal ?

Rezultatele se simt după ce folosești 2 cutii, cel puțin. Din ceea ce am consumat eu, pot spune că se simte și o pot recomanda. O cupă de PFM are 15 grame de proteine, vreo 7-8 grame de carbs și ceva premix de vitamine.

Pentru rezultate maxime, eu as recomada această proteină să o consumi în următorul fel: o cupă la amiazi, și o cupă seara. Nu trebuie să îți faci probleme pe partea de digestie, deoarece este foarte pritenoasă cu tot tranzitul; are fibre prin ea.

Așadar, Pro Form Meal este o proteină care poate înlocuii o masă slabă în proteine, într-una de calitate.

Ce gust are Pro Form Meal de la PN ?

Din câte știu eu, PFM este disponibil doar pe gustul de căpșuni. Din punctul meu de vedere, este cea mai bună proteină pe care am băut-o de la Pronutrition. Are gust bun, nu are gust a medicamente, se dizolvă frumos, este prietenoasă cu stomacul și dă rezultate bunicele. Ca și mod de preparare, uneori o foloseam împreună cu un blender, în care puneam mai multe fructe.

Pe o scară de la 1 la 10, pot acorda la acestă proteină, nota 8,9. Dacă ai mai consumat și alte tipuri de proteine, gen Milk&Egg, pot spune că acesta este mai bună ca și M&E.

Cu ce se poate combina Pro Meal ?

Din compoziția ei, eu nu aș recomanda să o combini cu nimic. Are un aport proteine,carbs și vitamine foarte bun și echilibrat. Poate dacă ai nevoie de mai multe proteine, o poți combina cu WPI sau cu puțină creatină.

REcomandarea mea este să o combini cu ceva fructe, deoarece rezultatul va fi unul uimitor; chiar are un gust excelent de bun, iar fibrele acelea, dau senzație de bine atunci când este servit.

Preț și disponibilitate Pro Form Meal la producător

Din punctul de vedere al calității proteinei din acest supliment alimentar, pot spune că este un pret foarte bun. Adică ai și calitate, ai și vitamine și foarte bune la gust. Pentru cei 79 Lei pot spune că este o proteină foarte bună și pe care o recomand să o încerci dacă te-ai săturat de gusturile ”nașpa” pe care le au majoritatea proteinelor.

Efecte secundare la proteina Pro Meal Form

Din ceea ce am simțit pe pielea mea, pot spune că această proteină nu are nici cel mai mic efect secundar. Este foarte stabil, ok și nu provoacă balonări, usturimi sau orice alt efect secundar neplăcut. Nu îți lasă gust de medicament, nu îți lasă senzația de gât uscat. Este o proteină reușită, fără efecte secundare.

Atenție însă, pentru cei care nu puteți ingera diferite proteine sau sunteți alergici la anumite tipuri de lactoze.Se poate consuma încă de la 16 ani.

Părerea mea generală

Părerea mea despre acest concentrat proteic de la Pronutrition, Pro Form Meal, este una foarte bună. Îmi place gustul, îmi place cum se dizolvă și se comportă bine. Are un echilibru ok de proteine și carbs, numai bune pentru o servire sau două pe zi.

Ca și alternative la acest concentrat, nu pot oferi, deoarece nu am testat încă un produs similar ca și acesta. Eu aș recomanda să încerci acest tip de proteină și să vezi dacă îți place și cu o garanție de 90%, îți pot spune că o vei mai încerca cel puțin odată!

Pentru comenzi, poți folosi orice link din acest articol, care te va duce direct la site! Mulțumesc frumos pentru atenție și te invit să îți scrii părerea despre el, mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *