Review la dezumidificatorul Trotec TTK26E

Probabil unul din cele mai eficiente dezumidificatoare de pe piața noastră este modelul Trotec TTK26E, model care s-a vândut foarte bine încă de la lansarea lui. Modelul este perfect pentru a scoate umiditatea din apartamente, case sau orice spațiu în care există un nivel ridicat al umidității, deoarece are cel mai eficient sistem de dezumidificare a aerului.

Cele mai bune dezumidificatoare Trotec

Dezumidificatoarele Trotec sunt cotate ca fiind cele mai bune aparate pentru dezumidificare la ora actuală, combinând foarte bine designul lor cu capacitatea foarte bună de dezumidificare. Aparatele au crescut foarte bine datorită faptului că toate persoanele care au cumpărat un astfel de aparat sunt foarte mulțumiți de rezultatele acestora, iar problemele de umiditate dispar complet.

Și eu am ales un astfel de dezumidificator pentru apartamentul meu, fiindcă am simțit că umiditatea aerul este mare, pereții transpiră foarte repede și mucegaiul negru a început să își facă apariția pe pereți și tavan. Era deja destul de puternică această umiditate, încăt simțeam că starea mea de sănătate este afectată. Eu mi-am cumpărat anul trecut dezumidificatorul Trotec TTK26E și am început să îl folosesc ori de câte ori am nevoie de el, mai ales pe perioada rece, când nivelul de umiditate crește în camere.

O cauză comună și foarte de întălnită la apariția umidității în camere, este lipsa spațiului de uscare a rufelor. Dacă alegi să usuci rufele în apartament, un dezumidificator de aer este esențial sau mergi pe varianta de uscător de rufe.

Dezumidificator Trotec TTK26E – review și parerea mea despre el

Am încercat tot felul de variante pentru a scoate umiditatea din apartament și nu am reușit cu nici una. Singura soluție viabilă și bună, de care m-am folosit este punerea în funcțiune a dezumidificatorului Trotec TTK26E. Acesta scoate umiditatea din fiecare cameră într-un timp relativ scurt, iar aerul se simte că nu mai este plin de umiditate și pereții încep să se usuce.

Eu folosesc de mult timp acest aparat de dezumidificare și igrasia, mucegaiul din pereți a dispărut. Înainte aveam pereții umezi tot timpul, dar de când folosesc dezumidificatorul, aceștia au revenit la normal și sunt perfect uscați. Până acum, cred că am scos 100% umiditatea din pereți, pentru a împiedica mucegaiul să reapară și calitatea aerului din apartament s-a îmbunătățit considerabil.

Cel mai eficient dezumidificator Trotec

La capitolul funcționalitate, dezumidificatorul Trotec TTK26E scoate maximum 10 litri/zi de apă din aer, pereți sau mai bine zis din apartamentul meu. Rezervorul aparatului are capacitatea de 1,8 litri, suficient pentru un apartmanent de 45-50 mp, fiindcă acesta se mută rapid și ușor în fiecare cameră, unde apare umiditatea.

Dacă nivelul de umiditate din cameră este foarte mare, rezervorul se poate umple în câteva ore bune; îmi place să are atenționare de rezervor plin și aparatul se oprește automat, până ce va fi golit.

Dacă alegi să îl conectezi la rețeaua de apă uzată menajeră, se poate face prin intermediul unui furtun flexibil, pentru a fi mai eficient sau dacă ești plecat din apartament.

Din aceste puncte de vedere, pot spune că dezumidificatorul Trotec TTK26E este foarte ușor de folosit, îl pot duce în orice cameră, iar eu l-am conectat la o evacuare directă, pentru a nu goli de fiecare dată recipientul, dacă în camera respectivă umiditatea este mai ridicată.

Cel mai silențios dezumidificator de cameră

La partea de zgomot, pot spune că este un aparat foarte silențios. Eu nici nu îl aud când funcționează în cameră, ceea ce mă bucură foarte tare; chiar nu mai aveam nevoie de un aparat care să producă un zgomot puternic, ci de unul foarte silențios.

Nivelul de zgomot real cred că este sub 40 dB, iar cel specificat de producător este de 42 dB. Se poate folosi și pe perioada de noapte, unde umiditatea poate crește considerabil. Am și copil mic, iar acesta doarme fără nici cea mai mică problemă.

Funcționalitate simplă la dezumidificatorul Trotec TTK26E

Cred că este cel mai ușor de folosit dezumidificator din câte am văzut. Are buton special de on/off, led de notificare pentru rezervor de apă plin și buton de defrost. Funcționalitatea aparatul este foarte simplă, având un ventilator pentru mișcarea masei de aer cald, rece și sistem de compresor prin condensare care scoate umiditatea din aer. Debitul de aer este de 80mc/h, suficient pentru încăperi separate din apartament sau casă.

Aparatul se prezintă foarte bine, este bine construit și fabricat de calitate Germană. Producătorul Trotec este German, iar calitatea se vede imediat.  Aparatul are sistem de filtru pentru aer lavabil, care reține foarte bine umiditatea, praful și alte particule dăunătoare din el. Din acest punct de vedere, sunt foarte încântat de alegerea făcută și recomand celor care își doresc un dezumidificator care funcționează foarte eficient. Eu îl recomand cu cea mai mare încredere, fiindcă este bun, puternic și portabil.

Dezumidificator Trotec TTK26E – specificații

  • cel mai bun raport preț calitate Trotec
  • peste 180 de modele vândute și clienți mulțumiți
  • păreri foarte bune și review de 5 stele
  • cea mai bună alegere făcută de mine – testat 1 an
  • scoate umiditatea foarte eficient – durabil
  • sistem de racordare la canalizare
  • compact, cu filtru lavabil si nivel redus al zgomotului
  • capacitate medie de dezumidificare
  • sistem automat de pornire/oprire
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *