Review și păreri aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20B-RXC20B

Unul din cele mai bune aparate de aer condiționat de la Daikin, este modelul Sensira Bluevolution FTXC20B-RXC20B; o denumire destul de pompoasă și grea de reținut; cel mai important este că acest model face parte din categoria Sensira, adică din categoria celor mai bune modele raportate la preț calitate, economicitate și nivel foarte redus de zgomot. Pe lângă acestea, gama de aparate aer condiționat de la Daikin sunt printre cele mai bune aparate pe care le poți cumpăra momentan pe piața din întreaga lume, preum și la noi în țară. Mai multe detalii despre această gamă de produse Daikin găsești în acest articol.

Daikin Sensira Bluevolution FTXC20B-RXC20B – cel mai bun raport preț/calitate

Dacă cauți un aparat de aer condiționat perfect pentru apartamentul tău sa casa ta, eu recomand cu mare căldură acest model excelent de la Daikin; nu chiar cu căldură, ci cu un aer proaspăt, rece și curat. Cred că acestea sunt cele mai potrivite cuvinte despre acest aparat Sensira; eu îl folosesc deja de anul trecut pentru apartamentul meu care are o suprafață de 65 mp; până acum nu m-a lăsat la greu nici când au fost cele mai mai temperaturi pe perioada verii și nici nu cred că o va face foarte curând.

Părerea mea după 1 an de folosire

Îmi place că este un aparat așa cum mi-am dorit; face aer bun și plăcut în apartament, perfect respirabil și o face într-o ambianță plăcută; adică este foarte subtil la partea de zgomot și aproape că nici nu îl simți; deja l-am folosit de 2 ori zilele trecut când a fost foarte cald și soare mai toată ziua; în situația în care nu l-am mai folosie pentru aer rece, de anul trecut; nu am avut nici o problemă la el când i-am dat drumul; aerul la fel de proaspăt și curat ca și anul trecut pe perioada verii.

L-am mai folosit puțin iarna când erau temperaturi mai ridicat și nu mai avea rost să pornesc centrala termică; are și funcția de încălzire, iar aici pot spune că dacă ai o casă bine izolată sau apartamenti bine izolat, îl poți folosi linișiti pe o iarnă mai blând, pentru a încălzi casa; dar nu este cazul, pentru că a fost conceput pentru a răci, iar parte de încălzire este doar o funcție specială, care nu o prea găsești la orice model.

La partea de montaj am apelat la acest serviciu specializat pe așa ceva, pe care eu îl recomand cu încredere, dacă vrei să fie montat corespunzător și nu de meseriași amatori. În 4 zile parcă au venit și l-au montat rapid; nu mai țin minte exact cât a durat de când l-am comandat, împreună cu serviciul de montare aer condiționat.

Ce apreciez la acest aparat de aer condiționat este că are o mulțime de funcții foarte utile; adică dai un ban pe ceva care chiar să îți folosească și nu pe funcții pe care nici nu le vei folosi și nici nu ai cum să le folosești; sau mai mult le folosești odată să vezi cum merg și atât. Acest model Sensira Bluevolution FTXC20B are partea de încălzire, ventilare ușoară a aerului, autodiagnoză și dezumidificare; fiecare o folosești atunci cțnd trebuie și ai nevoie de ea; dacă este prea multă umiditate în aer, pui pe dezumidificare și imediat scoate umiditate din aer; cu alte cuvinte, face cum trebuie și când trebuie. Îmi place că am cheltuit banii pe un astfel de aparat și nu regret nici ea mai mică bacnotă.

Mai pot să spun că este un aparat de aer condiționat foarte economic; l-am folosit pe mai toată perioada verii, iar factura la energie electrică nu a crescut foarte mult; la aprecierea mea a crescut cu maxim 20-25%, unde eu am o medie anuală de 60-90 lei, fără aparatul de aer condiționat. Nu trebuie să îți faci probleme din acest punct de vedere, că nu ai de ce.

Aparatul este recomandat pentru apartamente mici, dar din proprie experiență îți spun că merge cu brio până la 50-60 mp, dacă totul este pe un nivel și maxim un living și un dormitor; mai mult, merge și dacă ai 2 dormitoare sau o cameră separată pentru copil. Și referitor la copil, să știi că nu afectează deloc copilul și nu provoacă tuse sau astm bronșic; este safe din acest punct de vedere.

Eu sunt foarte mulțumit de alegerea făcut și recomand celor care vreau să cumpere un aparat de aer condiționat Daikin bun, de calitate și foarte eficient. Mai jos ai cel mai bun preț la modelul Sensira Bluevolution FTXC20B !

Aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC20B-RXC20B – specificații

  • 7.000 BTU, Clasă energetică A++
  • filtru fotocatalitic pentru aer curat și proaspăt
  • nivel de zgomot unitate internă 20dB
  • 5 funcții speciale, utile și folositoare
  • verifică aici prețul cel mai bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *