Review si pareri la Purificatorul de aer AlecoAir P60 ELITE

Piața de purificatoare de aer a crescut foarte mult odată cu calitatea proastă a aerului din orașe și din necesitarea oamenilor de a respira un aer cât mai curat. Purificatoarele de aer sunt deja prezente în peste 10% din locuințele românilor, făcând un aer mai curat funcție de zona în care locuiește și de poluarea aerului din zonă.

Este util un purficator de aer ?

Purificatoare de aer se pot folosi în zone pline de praf, dacă locuiești fix lângă un drum public intens circulat sau mai rău, la un drum neasfaltat. Sunt foarte bune în zonele industriale, unde calitatea aerului nu este conformă, iar particulele din aer nu se pot distinge atunci când este inspirat.

Dacă ai o pisică sau diverse animale sau ești un simplu fumător și îți dorești un aer curat în apartament, casă, purificatoarele de aer sunt o alegere foarte bună și inteligentă, fiindcă la cât de avasantă este deja tehnologia, aparatele curăță până la peste 99% din particulele și agenții dăunători din aer. Despre cum alegem un purificator de aer am scris acest articol, dacă nu cunoști piața de aparate pentru purificarea aerului.

Unul din cele mai bune aparate de purificare a aerului la ora actuală este modelul AlecoAir P60 ELITE; model lansat foarte recent, care a început să se vândă foarte bine, datorită funcțiilor sale avansate de filtrare, urmărire, detectare și afișare. Pentru a vedea dacă este un aparat de purificare aer bun, te invit să citești în continuare acest articol.

Review purificator AlecoAir P60 ELITE și păreri despre

Dacă ești în căutarea unui purificator de aer foarte performant, modelul AlecoAir P60 ELITE este una din cele mai bune alageri pe care le poți face în acest moment. Aparatul este de cea mai nouă generație, cu cele mai noi funcții și cu cel mai bun sistem de filtrare a aerului. Mai mult, are sistem automate de detectare, monitorizare și urmărire a calității aerului din zona în care este pus în funcțiune.

Purificatorul de aer P60 de la AlecoAir este perfect pentru apartamente de maximum 60 mp, precum și pentru case cu 2 nivele, unde suprafața nu depășește 150 mp. Față de alte purificatoare, acesta are o capacitate mare de filtrare a aerului, ceea ce îl face să fie în topul celor mai puternice purificatoare de aer raportate la suprafața de lucru.

Aparatul are sistem de filtrare speciale, printre care amintim filtru HEPA Real, filtru de carbon, filtru lavabil și pre-filtru. Fiecare din ele are funcția lui de filtrare, de la cele mai mici particule de aer până la cele mai mici. Filtrul cel mai important este cel HEPA și cel de carbon, care îți asigură un aer curat fără microbi, viruși, alergeni și alte substanțe toxice. Sistemul de filtre este detașabil, acestea putând fii schimbate la intervale regulate de timp; producătorul AlecoAir are filtre de aer pentru fiecare model comercializat în parte.

Față de alte modele, purificatorul AlecoAir P60 ELITE are încă două sisteme de curățare și întreținere aer: avem lampă de tip UV-C și sistem de ionizare a aerului. Sistemul de ionizare îți asigură un aer proaspăt, la cel mai mic nivel de molecule, iar lampa de tip UV-C omoară orice organism sau alergen din aer și de pe surprafețele din cameră, pentru a menține curățenia la un venil ridicat. Oarecum un proces de sterilizare a aerului precum și a mediului din jurul aparatului.

Avem și conectivitatea Wi-Fi cu aplicație pentru telefonul mobil, aplicație care rulează foarte bine și este compatibilă cu orice sistem de operare actual. Controlul direct pe aparat se poate face prin intermediul afișajului de tip Touch, unde avem 4 indici cu privire la calitatea aerului din cameră, care se pot seta automat sau manual, funcție de ce ai nevoie. Aparatul vine cu telecomandă dedicată, ușor de folosit.

La capitolul zgomot, aparatul este unul din cele mai silențioase din casa sa, fiindcă are filtre inteligent poziționate pentru a reduce semnificativ nivelul de zgomot, precum și a motorului electric cu care este dotat acesta, fiind unul premium.  Avem și funcție specială pentru timpul nopții, atunci când aparatul își reduce intesitatea luminoasă de pe panou și nivelul de zgomot la minimum. Este perfect pentru familii, care au un copil mic și își doresc un aer curat chiar și atunci când copilul doarme; eu folosesc cu brio un astfel de aparat pe toată durata somnului.

Referitor a filtre, aparatul AlecoAir P60 ELITE are sistem automat de detectare a calității filtrelor și te atenționează atunci când trebuiesc schimbate, pentru a fi sigur că aparatul face aerul mai curat pe toată perioadă folosirii acestuia. Nu mai trebuie să îți faci grji cu privire la când trebuie schimbate filtrele la purificatorul de aer, ci aparatul te va atenționa singur.

Calitatea în sine a aparatului ca și construcție este foarte bună, este din plastic de o calitate foarte bună, ușor de folosit și ușor de depozitat. Aparatul are dimensiuni decente și design ce ii permite să fie pus în orice încăpere, fără să iasă în evidență foarte multe. Eu sunt foarte mulțumit de acest purificator de aer, la fel și clienții care au reușit să îl cumpere și calitatea AlecoAir mi s-a dovedit de fiecare o alegere bună.

Purificatorul de aer AlecoAir P60 ELITE – specificații

  • cel mai bun purificator de aer AlecoAir
  • model de generație nouă
  • cel mai eficient purificator de aer testat de mine
  • lampă UV-C și sistem de ionizare aer
  • aplicație dedicată – control Wi-Fi + telecomandă
  • design premium, afișat și control Touch
  • peste 10 păreri ale clienților mulțumiți 100%
  • cele mai puternice filtre de aer
  • elimină partile de 0,3 microni garantat
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *