Review Whirlpool WRIC 3C26 – masina de spalat vase accesibila

Mașinile de spălat vase au luat un avânt foarte mare datorită faptului că sunt foarte utile și persoanele care își renovează casa sau apartamentul își doresc ultimele tehnologii în materie de mașinării pentru bucătărie. O altă cauză al acestui avânt, este faptul că tinerii nu mai au timp să spele clasic vasele ci apelează la tot felul de mașini speciale pentru spălarea acestora. Desigur, producătorii au simțit această schimbare, iar mașinile de spălat din acest an sunt foarte capabile, performante și fac o treabă excelentă, astfel încât spălatul vaselor să fie uitat.

Pentru azi am ales o mașină de spălat vase foarte bună de la Whrilpool și anume modelul WRIC 3C26. Este un model lansat anul acesta, care se remarcă prin funcționalitatea foarte bună calitatea și modul cum spală vasele. Dacă ești la prima achiziție de mașină de spălat vase, am să îți scriu pe scurt cum poți alegea cea mai bună mașină de spălat vase și alte detalii.

Cum alegem o mașină de spălat vase încorporabilă ?

În primul rând trebuie să ai spațiul unde să poate fi încorporată. Există și soluția 2, în care poți alege o mașnă de spălat vase semi-încorporabilă. Fiind vorba de una încorporabilă, eu îți recomand să verifici înainte de a cumpăra o mașină de spălat vase, dacă ai suficient spațiu în mobilă pentru ea. De obicei acestea au o lățime de aproximativ 60 cm și o înălțime fixă. Aici trebuie să decizi daca se poate încorpora sau nu.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont când alegi o mașină de spălat vase este să aibă cât mai multe programe speciale de spălare. Cu cât are mai mult cu atât mai bine, fiindcă este mai eficientă în anumite situații. Pe lângă asta, trebuie să ții cont de capcitatea ei sau seturile pe care le poți introduce în ea. Cu cât mai multe, cu atât mai bună. Restul aspectelor, am să le scriu într-un articol separat.

Despre mașina de spălat vase Whirlpool WRIC 3C26

Despre acest model pot să spun că este unul din cele mai bune mașini de spălat vase încorporabile de pe piață, la ora actuală. Are o multitudine de funcții speciale, care folosesc în adevăratul sens al cuvântului și totul într-un produs de bună calitate interioară și exterioară.

La partea interioară, avem acele seturi din inox pentru vase, care sunt de o calitate foarte bună, atent gândite pentu a depozita cât mai multe vase în ea și poziționate pentru a putea fi spălate foare ușor. Aceasta are 14 seturi, unde poți depozita vasele a cel puțin 8 persoane.

Pentru spălare, mașina are foarte multe funcții printre care cele mai importante sunt; funcția de spălare rapidă pentru zilele normale; funcția de spălare pe timp de noapte; funcția de spălare pentru număr mare de vase și funcția de spălare economică. Acestea toate sunt cele mai importante aspecte pozitive care le are acest model WRIC 3C26. Din clasa sa, ea este cea mai bine echipată și cea mai utilă.

Pe partea exterioară avem picioare reglabile pe înălțime o ușă ce se închide ermetic, glisantă și de o calitate foarte bună, iar pe partea de programe, avem un set de butoane care sunt ușor de folosit, inteligent poziționate și de care te poți folosi fără să stai pe gânduri, neștiind ce program să alegi.

Pentru ca mașina să fie durabilă, Whirlpool a adăugat un sistem de atenționare în cazul în care aceasta se defectează sau se înfundă, datorită unor reziduri nepermise în ea. Mai mult, are sistem de detectare a sărurilor, care dacă apar în exces, pot defecta mașina. Din aceste puncte de vedere, este bine echipată, cu filtre de curățare, senzori speciali și toate cu rezultate foarte bune.

Rezultate despre această mașină se pot citi din părerile clienților, care sunt foarte mulțumiți de ceea ce face. Și cum scrie un cumpărător ”încă nu a avut timp să folosească toate programele”, ceea ce mă face să cred că este mai mult decât o mașină foarte bună de spălat vase.

Mașina Whirlpool WRIC 3C26 are afișaj de tip LED care îți indică programul selectat, timpul rămas și anumite indicații după caz. Aceasta se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, fiind o mașină de spălat foarte economică, mai ales în cazul în care numărul membrilor de familie nu trece de 4.

La capitolul zgomot, mașina este foarte silențioasă, fiindcă graniturile de pe ușă sunt bune iar în construcție, cei de la Whirlpool au știut să o izoleze foarte bine. Chiar pe sistemul de noapte, mașina nu se aude deloc; mai ales, că este complect încorporabilă.

Pentru o bună funcționare, la fel ca și la mașiniele de spălat vase, producătorul recomandă folosirea detergenților de acest tip. Și eu recomand aceeași chestie, altfel, riști să nu reziste mult timp.

Păreri și preț Whirlpool WRIC 3C26

Dat fiind că este un model foarte nou, această mașină are doar câteva cuvinte pozitive despre ea și anume. Cei care au cumpărat mașina sunt foarte mulțumiți de ea, iar unii încă nic nu au reușit să folosească toate programele. Mai mult unii spun că este perfectă pentru o familie numeroasă, că este silențioasă și încăpătoare.

Cel mai bun preț al acestei mașini este la magazinele de mai jos. Am căutat pe internet cel mai mic preț la acest model și am făcut această listă. Eu zic să verifici linkurile de mai jos, în ideea de o posibilă ofertă:

Oricare din magazin, are mașina de spălat pe stoc, nouă cu garanție 2 ani. Fiecare beneficează de manual de utilizare și pachet complet. Una din magazinele de mai sus, are produsul la o reducere de 25% !

Părerea mea despre această mașinărie nouă, este următoarea: are multiple funcții speciale, iar pentru mie s-ar potrivi de minune, fiindcă nu mai am timp să spăl vasele, iar pentru noi 3, cred că ar fi ideală.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *