Review Gorenje MG2500TJW – masina de tocat multifunctionala

Mașinăriile de tocat carne au devenit foarte populare în ultimi ani, datorită faptului că sunt multi-funcționale și ajută foarte mult la prepararea unor anumite tipuri de carne. Dacă nu ai până acum o mașină de tocat carne, eu îți recomand să te mai gândești odată și să citești în continuare acest review la modelul Gorenje MG2500TJW.

Pareri și review la masina de tocat Gorenje MG2500TJW

Dacă ești în căutarea unui model de mașină de tocat carne multi-funcțională, acest electrocanisc, poate fi cea mai bună alegere a ta. Este un mode proaspăt apărut pe piața noastră, ceea ce înseamnă că are o mulțime de funcționalități pe care nu te așteptai să le aibă.

Majoritatea tocătoarelor de carne sunt de tip simple, adică doar toacă carne și atât. Ceea ce este mai special la acest model de la Gorenje, este că poate face mult mai multe decât să toace carnea, în mod clasic.

Mașina de tocat 2500TJW are 3 tipuri de cuțite pentru feliere: cuțit pentru feliere normală, fină și mare. Un avantaj în aceste 3 tipuri, este că poți felia carnea după preferințele tale. De exemplu, pentru copii, poți felia carnea în bucăți mai mici, fiind mult mai potrivite pentru cavitatea lor bucală.

Un alt avantaj major pe care îl are această mașină de tocat multi-funcțională, este că poți face cârnați cu ea. Are sistem special conceput pentu a face cârnați de dimensiuni potrivite, fără a fi nevoia să mai cumperi un aparat separat pentru cârnați.

Restul accesoriilor ce le include, le poți vedea aici – ace pentru biscuiți și pt roșii…

Toate accesoriile sunt de o calitate foarte bună, reizstente la apă în timp. Un alt avantaj pe care îl au accesoriile, este că se pot spăla și în mașina de spălat vase încorporabilă.

Mașina de tocat, mai beneficează de funcția reverse, adică atunci când se blochează ceva, poți selecta din butonul pentru revers, să scoată înapoi carnea care nu se poate toca. Ca și recomandare din partea mea, ar fi bine să tai carnea felii, înainte de a le introduce în aparat; felii de o jumătate de palmă, pentru ca mașina să le poată toca mai eficient.

Puterea de 2500W, este aboslut necesară pentru o mașină de tocat carne multi-funcțională. Motorul este puternic, deci nu trebuie să îți faci probleme de puterea acesteia.

Chiar dacă are un motor puternic, pe partea de zgomot, mașina de toca, este acceptabil de silențioasă. Nu scoate mai mult zgomot decât un blender de 800W.

La partea de calitate, mașina este foarte bună. Are piesele interioare din inox, solide și o carcasă bine făcută. Mașina este foarte stabilă, fiindcă are picioare din cauciuc, ce se lipesc de orice tip de suprafață, blat sau marmura.

Preț și disponibilitate Gorenje MG2500TJW

Având atâtea posibilități de folosire, mașina de tocat multi-funcțională, Gorenje se situează în categoria de preț medie spre mare.

Cel mai mic preț este la eMAG, mașina având prețul de 713 Leicu reducere 32%

Dacă o cumperi de la eMAg ai garanția că produsul este nou, sigilat și ai posibilitatea de a returna produsul în 30 de zile, fără nici o problemă. Mai mult, ai posibilitatea de a cumpăra în rate mașina de tocat, la un preț foarte bun; ai nevoie doar de adeverința de vneit și 2 zile de așteptare până vei intra în posesia produsului.

Cum alegi o mașină de tocat carne multi-funcțională ?

În primul rând, o mașină bună de tocat carne, trebuie să aibă un motor puternic, pentru a face față oricărui tip de carne. În al doi-lea rând, trebuie să fie construită din metal, pentru o rezistență bună; la fel și accesoriile să fie din metal sau inox, pentru durabilitate bună în timp.â

Un alt aspect de care trebuie să ții cont când alegi o mașină de tocat, este capacitatea ei; Gorenje MG2500 are o capacitate de 2.4kg/min, ceea ce înseamnă că poate toca o cantiate bună de carne, într-un timp scurt.

Restul aspectelor, precum brandul, prețul și data apariției, sunt doar puncte medii, dar de care trebuie să șii cont. Cele mai bune mașini de tocat carne sunt produse de celebrele brand-uri deja cunoscute pe piața noastră, deci nu cred că trebuie să ai ceva reținere în această privință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *