Cea mai bună suflantă de frunze – Bosch ALS 25 în review

Toamna se aproprie încet iar curățirea frunzelor trebuie făcută pe cât posibil mai ușoară și mai rapidă. Chiar dacă ai o grădină mică sau chiar o peluză, un aparat de suflat frunze este foarte util, deoarece te scutește de lucru și ai posibilitatea de a strânge frumos, toate frunzele sau mizeria de pe ea.

Cum aleg cea mai bună suflantă sau aspirator de frunze?

Alegerea unei suflante pentru frunze este o chestiue care ține cont de câteva aspecte, pe care am să ți le spun mai jos. Recent, m-am mutat și eu la casă, unde am o mică grădină de 20 mp, pe care trebuie să o îngrijesc personal, fiindcă îmi place curățenia.

Recent mi-am cumpărat și eu acest aspirator sau suflantă de frunze, Bosch ALS 25. Cu el îmi fac treaba foarte bine, undeva la un interval de câteva zile, funcție de cât de repede se umple iarba de frunze uscate și crengi. Eu am ales un aspirator/suflantă de frunze, astfel încăt să îmi fie acesibilă la buzunar și să fie foarte bună; adică să pot sufla bine frunze sau după, caz să le aspir, dacă sunt într-o cantiate mai mică.

Alegerea făcut de mine a fost una foarte bună, iar în acest scop, am ținut cont de: puterea de suflare, greutatea aparatului și cât de calitativ este.

Review  suflantă de frunze Bosch ALS 25

Puterea de suflare a acestui model Bosch ALS 25 este foarte bună și suficentă pentru a îndepărta cu succes peste 90% din frunzele ce sunt pe iarbă. Menționez că la mine, iarba are o înălțime de 8-10 cm, ceea ce înseamnă că nu se agață chiar atât de rău. Să nu crezi că dacă ai o iarbă de 2 metri în curte, vei putea face ceva cu acest aspirator/suflant de frunze; nu, trebuie să tunzi iarba frumos, pentru a putea îndepărta frunzele foarte rapid.

Greutatea aparatului, este undeva la mediu. Adică nici prea grea, nici prea ușoară. Pentru suprafața mea, nu consider că este grea; adică dacă ai un obiect ușor, chiar dacă o să îl ții mult în mână, o să țî se pară că este foarte greu. La prima ridicare, pot spune că este ok pentru mâna mea, timpul și pentru ceea ce trebuie să fac cu el. Pentru suprafețe mari, recomand să îl folosești cu pauză; sau să alegi ceva model mai ușor, dar aici îți spun din start că cele ușoare, sunt slabe; atât ca putere cât și ca tot.

La partea de calitate, pot spune că marca Bosch se vede de la distanță. Calitatea sacului a mânerelor, a aparatului în sine este foarte bună. Simți că ai dat banii pe ceva bun, de calitate și pe care poți să îl folosești în orice condiții și cel mai important, o să dureze.

Singura chestie mai puțin calitativă, dar de care trebuie avut grijă, este elicea din tubul suflantei, care este din plastic și este predispusă la diverse pietricele ce pot fi aspirate odată cu frunzele. Eu nu am avut probleme din această privință, fiindcă nu apropiu atât de jos suflanta, astfel încă să tragă și pietricele; ei bine, chiar dacă sunt amestecate cu frunze, eu le scutur puțin înainte să le aspir.

O chestie care îmi place la acestă suflantă, este că are și funcția de a strânge frunzele în acest sac frumos și spațios. Sacul este de o calitate foarte bun, în care poți băga cu bine aproximativ un sac de frunze, neîndesat.

Părerea mea, per total despre acest aspirator/suflantă de frunze Bosch ALS 25 este una pozitivă. Sunt mulțumit de alegerea făcută și nu aș ezita nici un moment să o recomand unui prieten sau la un apropiat. Este o sculă marca Bosch, de calitate și pe care te poți baza atunci când trebuie să tai iarbă la căini.

De unde poți cumpăra la preț bun această suflantă Bosch ALS 25 ?

Eu am cumpărat această suflantă de la eMAG, fiindcă au transport gratuit și posibilitatea de retur foarte rapidă. Există însă și alte magazine care au preț bun la acest aparat, pe care te invit să le accesezi mai jos. Spre exmplu, poți prinde ofertă bună sau o reducere mare la el, dacă verifici la magazinele:

Dacă ești în căutarea unei suflante de frunze foarte bună, pe care să o folosești cu încredere, îți recomand și ție acest model. Prețul nu este chiar atât de mare și cred că ar merita să dai banii pe o sculă bună. Verifică link-urile de mai sus, poate prinzi suflanta ALS 25 la cel mai mic preț posibil de pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *