Review si pareri Karcher K 2 Basic – cel mai bun aparat de spalat cu presiune

Aproximativ în fiecare săptămână trebuie să merg cu mașina la spălat și uneori chiar de mai multe ori. Acum câteva zile am văzut la un prieten din localitatea vecină, ca își spăla mașina cu acest Karcher K 2 Basic, pe care la cumpărat recent. El are o VW Transporter T6 sau ceva de genul, pe care chiar atunci îl spăla. Am văzut acest aparat mic de la Kracherk și mă gândeam: oare chiar vrea să spele mașina cu acest ”aspirator mic” ?

Cel mai bun aparat de spălat autoturisme cu presiune

Ei bine după numai câteva minute, am constatat că ceea ce am gândit eu în mintea mea, a fost aiurea. Mașina era destul de murdară, iar aici pot spune un procent de 60% murdărie veche pe ea. În maxim 7-10 minute a terminat de spălat mașina iar rezultatul a fost unul foarte frumos. Murdăria s- dus cu bine de pe tabla mașini, iar aparatul încă mai avea putere și apă să mai spele încă una. Am zis, de ce să nu îmi spăl și eu mașina. Zis și făcut.

Review personal la Karcher K 2 Basic

Îndată ce am pus mâna pe el am simțit că nu este chiar ”un aspirator” ci este un produs bun, solid și de calitate. Furtunul este bun, pistolul la fel de bun și cu design ergonomic, care stă foarte bine în mână. Despre puterea lui pot spune că este foarte ok, iar aici menționez că știu să spăl o mașină de la o anumită distanță, pentru a proteja pe cât posibil tabla acesteia. De obicei, încerc să păstrez un minim 30 cm față de tablă.

Un mic dezavantaj pe care l-am observat la acest Karcher K 2 Basic este lungimea furtunului, care la acest model ajunge doar la 3 metri. Bine, este ok și asa, fiindcă aparatul are două roți pe care rulează excelent și nu cred că te-ar deranja să îl muți de 4 ori, în jurul mașinii. Furtunul se contează foarte ușor la pistol, ceea ce înseamnă că este un produs făcut cu cap și nu orice tip de chinezărie ieftină, pe la care poate curge apă, pe lângă garnituri.

Per total, ca și construcție și fiabilitate, pot spune că este un produs foarte reușit pe care poți conta că îți vei putea spăla autoturismul foarte bine și pe care merită să dai banii. Dacă faci un simplu calcul, cred că în jur la 200-300 Lei pe lună dai numai la spălătorie. Știu, o să zici că nu poți folosi acest aparat de spălat auto la bloc, deoarece îți este rușine sau nu ai spațiu. Eu îți spun că o poți face atât la bloc cât și la casă, doar să fie motivație.

O altă chestie de care ar trebui să ții cont, este să folosești (această spumă activă) sau un detergent de la Kracher, pe care eu ți-l recomand cu încredere. Le poți cumpăra la pachet pe ambele și nu vei mai aveam bătăi de cap. Desigur, poți folosi și tu orice tip de detergent, dar eu cred că cel mai bun este cel recomandat de producător. Dai un ban pe el dar știi că nu îți afectează tabla și curăță foarte bine, chiar și cea mai veche pată de murdărie.

Karcher K 2 Basic are o putere de 1400W, având un cablu de alimentare destul de lung, care poate fi conectat la orice tip de priză; din perspectiva mea, pot spune că are aproximativ 3-4 metri lungine. La captitolul presiune, producătorul spune că are 110 bar, dar din ceea ce am văzut și din ceea ce cred eu, pot să spun că are o putere suficientă pentru murdărie hard core și presiunea este suficientă; nu ai nevoie de ceva mai puternic.

Preț și ofertă Karcher K 2 Basic

Cel mai mic preț pentru acest aparat de spălat cu presiune, este la atent selectționat d emine la magazinele de mai jos. Îți recomand să încerci fiecare link, deoarece nu vei ști când produsul se poate afla la ofertă promoțională, iar reducerecea să fie una bunicică.

Păreri despre Karcher K 2 Basic

Majoritatea celor care au folosit acest produs excelent de la Kracher, spun că sunt foarte mulțumiți de el. Până acum nici un cumpărător nu a fost dezamăgit de ceea ce poate acest K2 Basic. Părerile sunt de partea pozitivă la lucrurilor, iar calitatea și fiabilitate sunt cele două aspecte pe care le susține această parte pozitvă.

Ce poți spăla cu Karcher K 2 Basic ?

Începând de la autoturisme mici până maxim la cele cu 7-8 locuri. Pentru mașini mai mari, recomand modelul mai are al acestuia și anume Karcher K 2 Premium. Pentru casa ta, apartamentul tău și pentru mașina ta, poți folosi cu încredere acest aparat de spălat cu presiune, iar rezultate te vor încânta fără nici cea mai mică îndoială. Poți spăla frumos diferite obiecte de grădină, fotolii, capapele, dale de beton, alei și orice altceva care necesită spălarea la presiune. Chiar și decorativa de pe casă o poți spăla cu acest aparat de presiune.

În concluzie, pot spune că acest aparat de spălat cu presiune de la Kracher, este un produs excelent, fiabil și folositor. Nu este un chilipir ieftin și calitatea o vei observa de la prima folosire.

Eu sunt foarte mulțumit de alegerea făcută și de aceea, ti-l recomand și ție.

One comment

  1. Salut, la fiabilitate nu cred că e chiar tare( îl am de un an) și deja cărbunii și mai ales rotorul au cedat, deși a fost folosit de câteva ori ( maxim 20) . Certificatul de garantie nu-l mai am , așa că reparația va costa. Deci , dacă trag linie am ieșit ca la spălătorie , plus că am mai și muncit+ apa+ curent+ detergent. Eu o sa- l repar, dar pt cine dorește sa-si cumpere-…………..orientare spre alt model!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *