Review Albatros CT-23TURBO cel mai ieftin convector electric

Pe perioada rece suntem deseori tentați să reducem consumul de gaz sau energie electrică după caz, cu ajutorul convectoarelor electrice. Acestea sunt la mare căutare, pentru situațiile în care se sistează alimentarea cu gaze naturale sau electricitate sau pentru zonele în care nu există altă sursă de căldură.

Pentru asta, cei de la Albatros au creat convectorul electric CT-23TURBO, care a ajuns la noi în România prin intermediul mai multor magazine de specialitate. De la lansarea lui până azi, convectorul electric Albatros s-a vândut în sute de exemplare, iar asta se vede în prețul lui foarte mic și accesibil.

Acum câteva zile am fost la un prieten de al meu care avea casa în construcție iar acolo era 4 muncitorii care dormeau în casa. Neavând nici o sursă de căldură, acum că este rece noapte, prietenul meu și-a comandat două bucăți de convector electric CT-23TURBO. I-am întrebat cum pot să doarmă într-o cameră pe acest frig, doar cu aceste două convectoare ? răspunsul a fost pe cât se poate de neașteptat: este mai cald decât la noi acasă. Am rămas puțin suprins de răspunul lor care mi-a dat de gândit. Am mai stat câteva ore pe acolo și s-a facut seara, după care am intrat la ei în cameră, iar convectoarele erau pornite. 

Am constatat pe piele mea că în cameră era cald, cald bine și putea dormi fără probleme, chiar în pijamale. Desigur, ei spun că lasă toată noapte convectoarele în priză, deci este normal să aibă căldură bună pe toată noaptea. Eu l-am întrebat pe prieten daca nu cumva acestea consumă foarte mult, fiindcă nu este unul, ci două. Și în acest caz, răspunsul  a fost unul bun; ambele convectoare nu consumau mai mult decât 3-4 becuri de 100W, lăsate toată noapte aprinse.

După ce am văzut acestea, m-am gândit să scriu acest review, pentru tine ca și punct de referință. Dacă alegi să cumperi un convector CT-23TURBO de la albatros, eu îți recomand să o faci cu cea mai mare încredere. Sunt bune, dau căldură bună și nu consumă astfel încăt să simți la buzunar. Chiar și unul singur, l-aș putea recomanda pentru o cameră de 20 mp sau mai mare.

Sunetul scos de ventilator este foarte mic, iar asta îl face să fie o alegere și mai bună. Majoritatea convectoarelor ieftine, scot un zgomot puternic. Acest model chiar este silențios și simți că bagă căldură chiar de la distanță.

Acesta are 3 trepte de putere, pe care le poți seta în funcție de cât vrei să încălzești încăperea. Puterea lui de 2000W se vede în ceea ce poate face și anume în puterea de a da căldură bună, pe distanțe mari. Un alt aspect este termostatul de bună calitate, care reglează temperatura acestuia funcție de temperatur atinsă la un anumit interval de timp.

Dimensiunile lui îl fac să fie și mai plăcut, acesta putând fi depozitat într-un loc foarte mic. Cablul pentru alimentare este gros și dă senzație de o rezistență foarte bună, chiar și la cele mai lungi perioade de funcționare.  Cu toate la un loc, cred că este cel mai bun și ieftin convector electric disponibil la ora actuală.

În continuare te invit să afli chiar tu care magazin din țară are cel mai mic preț la convectorul Albatros CT-23TURBO, după cum urmează:

Convectorul poate să beneficieze de ofertă promoțională, funcție de magazinul de la care dorești să îl comanzi. Eu îți recomand sp folosști cele 3 linkuri de mai sus, pentru a vedea care are cel mai mic preț sau cea mai bună ofertă la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *