Review polizor Bosch PWS 850-125 la un preț accesibil

Polizoarele semiprofesionale au devenit o unealtă pentru lucru foarte bine căutată din mai multe privințe. Acestea sunt și se pot folosi acasa, de către persoană specializată sau nespecializată și au prețuri foarte accesibile. De fiecare dată când renovezi ceva și ai nevoie de un polizor pentru diferite sarcini, trebuie să apelezi la un prieten sau vecin sau chiar mai rău, la un meseriaș din domeniu, care ulterior o să te stoarcă de bani, doar pentru că a venit și a folosit 5 minute polizorul unghiular.

Soluția cea mai bună pentru a evita astfel de probleme, este să îți achiziționezi un polizor unghiular bun, de calitate și pe cae să te poți baza atunci când renovezi sau ai ceva de lucru pe lângă casă. Pentru asta, am decis să scriu acest review la polizorul unghiular Bosch PWS 850-125. Modelul ales de mine are o mulțime de aspecte bune, pentru care eu îl recomand pentru tine, pe care te invit să le descoperi mai jos. Înainte de a vedea dacă este bun acest polizor unghiular, trebuie să vedem cum alegem un polizor unghiular bun.

Cum alegem cel mai bun polizor unghiular Bosch ?

Alegerea unui polizor unghiular bun, pentru casa ta este destul de simplă. Întotdeauna alege un brand cunoscut, de care ai auzit doar cuvinte de laudă și de care s-au folosit cu bine. Acum au apărut tot felul de branduri care au renume bun sau prost, de care eu ți-as recomanda să te ferești. Există totuși și produse de la brand cunoscut, de proastă calitate, ceea ce înseamnă că posibilitatea de a cumpăra un produs prost, este foarte mare. De aceea, am scris acest review la polizorul Bosch PWS 850-125, cu scopul de a te asigura că este un produs de bună calitate.

A doua chestie, este să alegi un polizor pentru ceea ce vrei. Există polizoare puternice, mari și polizoare pentru utilizarea ocazională. Aceste modele sunt ceva mai accesibile, decât cele profesionale, cum este și acesta de azi.

O ultima chestie de care să ții cont când alegi un polizor unghiular, este magazinul de la care îl cumperi. Cu atâtea fake-uri pe piața, este inevitabil să cumperi un polizor de 2 bani. Mai jos, am să te invit să vezi de la ce magazin am cumpărat acest polizor, pentru care îți garantez că este un produs original.

Review polizor unghiular Bosch PWS 850-125

Din categoria celor semiprofesionale, acest model de la Bosch se clasează pe primele locuri în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea polizoarelor. Acesta are o putere de 850W, cu o turație maximă de 12000 rpm, fiind perfect pentru orice job de pe lângă casă, care nu presupune utilizarea unui polizor profesional. 

Datorită acestei puteri și a vitezei mari, polizorul poate să te ajute foarte bine atât la șlefuire cât și la tăierea de metale de grosimi medii. Se poate folosi și pe post de șlefuire în cazul în care ai nevoie să îndepărtezi vopseaua de pa gard sau din orice alt loc. Pentru tăierea de tablă, profile de fier sau orice altceva, este perfect și își face treaba foarte bune; are putere bună și nu dă semne că nu poate.

Bosch a pus pe acest polizor unghiular, un sistem de fixare a discului foarte fiabil, ceea ce prespune rotirea pânzei până se strânge în timp ce ții apăsat butonul de pe partea opusă. Este foarte ușor de folosit și de schimbat pânze. Se poate monta chiar pânze pentru șelfuirea lemului, pânze care sunt rotunde și se potrivesc perfect pentru parchet.

Pe partea de calitate, acest model de la Bosch PWS 850-125 este și arată foarte ok. Are materiale plastice, combinate cu ceramică și de care poți să te prinzi bine cu ele, fiindcă sunt ușor cauciucate și au un grip foarte bun. Mai avem și acel braț din plastic cu cauciuc, de care te poți folosi atunci când trebuie să polizez cu atenție sau să șlefuiești în anumite zone; acesta mai are rol și de a atenua vibrațiile produse în timpul utilizării.

Privind din toată perspectiva produsului, pot spune că este un polizor foarte reușt, cu materiale la exterior de o calitate bună, la interior cu o putere mare și cu o fiabilitate excelentă. Datorită dimensiunilor reduse, acesta se poate depozita foarte ușor în orice dulăpior de scule.

Dacă dorești să cumperi acest polizor unghiular, îți recomand să o faci accesând linkul de mai jos, fiindcă acesta te va redirecționa către eMAG. De la ei, vei cumpăra acest produs cu o cutie specială și cadou un disc diamantat, pentru a tăia faianță sau ceramică.

Dacă cumperi de la ei, ai garanția că produsul este unul original și nu unul contrafăcut, de proastă calitate. Mai mult, ai transport gratuit, asigurat de eMAG, până la tine acasa. Dacă nu ești mulțumit de el, îl poți returna fără probleme în 30 de zile, cu cutia și accesoriile incluse în pachet.

One comment

  1. Am cautat multe comentarii despre acest produs,fiindca multi se plang ca “huruie’ la rulment .Presupun ca nu toate produsele acestui model sunt la fel,nu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *