Review convertor electric Tesy CN 03 250 MIS cu incalzire rapida

Convertoarele electrice de perete sunt de departe cea mai rapidă și mai bună soluție pentru încălzirea unui apartament sau a unui spațiu de birouri. Adevărata eficiență a acestor tipuri de panouri este că au un consum redus de energie, sunt fiabile și se pot monta în orice spațiu închis. Datorită acestor aspecte, convertoarele d eperete au devenit foarte populare, iar clienții care doresc să își încălzească o cameră, o cabană, un dormitor, apelează la acest tip de calorifer.

Unul din cele mai eficiente convertoare de perete sau radiator electric de perete, este modelul Tesy CN 03 250 MIS, model care este prezent de mult timp pe piața locală. Tesy este un producător recunoscut pe plan internațional, prin produsele lor excelente, care au un randament foarte bun. Atunci când pronunți Tesy, pronunți echipamente de încălzire electrice, de toate tipurile.

Review Tesy CN 03 250 MIS

Convertorul electric de perete Tesy CN 03 250 MIS se remarcă prin mai multe aspecte care țin atât de calitatea lui cât și de fiabilitatea acestuia. Este un convertor electric de perete simplu de folosit, iar asta reiese din faptul că avem un termostat clasic, de la care se poate seta temperatura folosint butonul rotativ. Există unele persoane care nu preferă acest tip ci preferă un termostat cu afișaj electronic, care să îți spună și temperatura la care vrei să îl setezi. Nu, acest model 250 MIS are doar gradații în funcție de ce temperatură vrei în cameră.

Potrivit producătorului, acest model poate încălzi o suprafață de maxim 60 mp, ceea ce înseamnă că este potrivit chiar și pentru apartamente întregi sau case cu living-uri mari. Este potrivit și pentru birouri, unde spațiile nu depășesc 70 mp și nu este compartimentat puternic.

Datorită dimensiunilor sale, convertorul electric se poate monta în orice loc. Trebuie doar să ai o distanță minimă față de perete de cel puțin 7-8 cm și să nu fie acoperit de ceva construcție adiacentă. Recomandat este să îl amplasezi chiar sub geam, unde temperatura poate să coboare mult mai repede. Chiar dacă alegi să îl poziționezi într-o zonă rece, acesta are ssitem de siguranță anti-îngheț, ceea ce înseamnă că îl poțî lăsa peste noapte fără pobleme.

Pe partea de consum, modelul Tesy CN 03 250 MIS consumă în jurul a 5-6 lei pe 24 ore. Un consum destul de ok, din punctul meu de vedere. Desigur, nu trebuie lăsat în funcțiune tot timpul, se mai pot face și mici pauze atunci când încăperea ajunge la o temperatură acceptabilă. De exemplu, poți porni convertorul de 3 ori pe zi, funcție de cât timp este cineva prezent în încăperea respectivă. Din punctul de vedere al consumului, convertorul Tesy 03 250 este prietenos cu energia electrică și nu produce facturi uriașe.

Din punctul meu de vedere, este un produs foarte bun, care are randament foarte bun, rapid și economic. Este simplu de utilizat, are funcții speciale de siguranță și totul la un preț foarte ok. Din ceea ce am auzit de la cei care au cumpărat acet tip de convertor electric, am înteles că acesta poate încălzi o cameră de 15 mp în mai puțin de 1 minut. Mai mult, se poate încadra perfect cu orice tip de design, iar asta implică o mulțime de chestii. Nu trebuie să îl ascunzi pe sub perdele sau să nu fie vizibil….nu, este ok, are un design frumos și elegant.

Cum se montează un convertor electric de perete ?

Majoritatea acestor convertoare electrice de perete, vin cu sistem de rezemare propriu sau cu sistem de prindere pe perete. Prinderea acestora pe perete se poate face după două cazuri: în zonele unde chiar necesită să fie prins la o înălțime mică și în zonele în care este montat la o înălțime mare. În ambele cazuri, trebuie doar să fixezi sistemul de cleme, să le prinzi cu șuruburi în perete și să fixezi radiatorul în ele.

Pe lângă această parte tehnică, mai există o parte importantă care apare atunci când vrei să montezi convertorul electric de perete. Trebuie ținut cont foarte mult la ce tip de alimentare îl conectezi. Recomandarea mea este să îl conectezi la o priză cu pământare sau la una cu o rezistență mare. Dacă ai mai multe convertoare electrice de acest tip, îți recomand să îți chemi un electrician specialist să îți verifice toată instalația electrică, deoarece periolul este foarte mare; convertoarele sunt consumatoare serioase de energie electrică, deci nu trebuie neglijat deloc.

Cel mai mic preț la convertorul Tesy CN 03 250 MIS

Prețul unui converto electric poate fluctua foarte mult funcție de perioada în care vrei să îl cumperi. Desigur, pot apărea peste an oferte foarte bune la anumite produse. Spre exemplu, acest model despre care am scris acest review se află la un preț excelent la următoarele magazine:

Dacă dorești să cumperi de la aceste magazine, îți pot spune că ambele vor livra produsul gratis la tine acasa. Ține doar de tine să verifici ambele link-uri, în scopul de a vedea cel mai mic preț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *