Review si pareri PNI Turbo Heat 2000W – convector eficient si bun

Convectoarele electrice de podea sunt la mare căutare în această perioadă datorită faptului că sunt cea mai eficientă sursă de încălzire pentru spațiile reci și care nu consumă multă energie. Din această categorie, convectoarele electrice sunt cea mai bună soluție pentru a trece cu bine peste această perioadă rece. Unul din cele mai eficiente convectoare electrice de podea este modelul PNI Turbo Heat 2000W. Acesta este produs de un mare și bine cunoscut producător de echipamente electrice pentru încălzire, pe plan mondial. Modelul a ajuns și la noi în România, prin intermediul a mai multor magazine de specialitate, din mediul online.

Pentru a vedea dacă acest model își merită banii sau daacă este bun acest convector electric Turbo Heat 2000W de la PNI, am decis să scriu acest articol de tip review, în ideea în care dorești să îl cumperi pentru tine. Înainte de a începe, pot să îți spun că am văzut și am simțit puterea lui și cât de bine emană căldură, la un mic restaurant care avea mai multe modele pornite.

Încă de la început am remarcat că acest convector puternic de 2000W, nu scoate zgomot aproape deloc. Asta se vede și în specificațiile acestuia, care spun următoarele: are aerotermă încorporabilă și trepte pentru aceasta. Aeroterma din el nici nu se auzea, nici atunci când era liniște; simțeai doar că vine un aer cald spre tine, dar nu știai că el are o astfel de aerotermă. Deci, din acest punct de vedere, este un convector bine făcut, cu venitlator pentru disiparea călrudii uniforme, pe distanțe mari.

Puterea lui de 2000W, se vede în cât de cald vine aerul spre tine. Cred că era setat pe treapta 2, fiindcă aerul este destul de cald. PNI Turbo Heat are 3 trepte pe diferite puteri. Cea mai mică este treapta în care sunt puși în funcțiune doar 800W, iar ultima la 2000W. Cel din restaurant era setat cred că pe cea mijlocie.

După o perioada bună de timp, am chemat un chelner să dea mai încet aerotermele de la el, fiindcă era prea tare și încăprerea deja se încălzise suficient de tare. În acel moment am realizat că acesta are doar o singură treaptă pe ventilator și doar 3 trepte pe căldură. Din acest punct de vedere, pot spune că randamentul este foarte bun și poate încălzi lejer o suprafață de cel puțin 25 mp.

Din specificațiile pe care le are acest convector de pardosea 2000W, reiese că are sistem de siguranță pentru termostat și regșaj la termostat, printr-un buton rotativ. Adică este fiabil și se poate seta foarte ușor pentru ceea ce vrei să încălzești.

Dimensiunile convectorului PNI Turbo Heat 2000 sunt destul de mici, iar greutatea lui nu depășește 3,5 kg. Este foarte ușor de transportat dintr-o încăpere în alta și se poate ascunde ușor și rapid după orice mobilier, pentru a nu fi la vedere. Din punctul de vedere al calității, pot spune că este un model foarte reușit, cu design conceput pentru a emana căldura de la el și cu materiale de calitate; adică nu se îndoaie ușor și nu sună toate pe el; este bine făcut și dă senzația de conevctor foarte bun.

Părerea mea despre acest convector PNI Turbo Heat 2000 este una foarte bună. Am observat că poate duce căldură foarte bună și de temperatură ok, pe o suprafață mare. Ventilatorul este bun, nu face zgomot absolut deloc și  se poate seta foarte ușor.

Cât despre consum, pot să îți spun că aceste modele de convectoare de pardoseală consumă puțin, fiindcă au această aerotermă în ele și dimensiunile lor nu sunt mari. Este un convector compact, fiabil și bun. Dacă vrei să cumperi convectorul la prețul bun îți recomand că acceszi linkurile de mai jos:

  • află prețul convectorului la eMAG, sau evoMAG

Dacă verifici prețul la PNI Turbo Heat 2000W pe fiecare din siteurile de mai sus, ai posibilitatea să prinzi produsul la o ofertă bună și chiar cu transport gratuit. Mai mult, aceștia vând produse sigilate, noi și cu o garanție de 24 luni. Nu cred că se mai poate discuta de rate, fiindcă prețul convectorului este foarte bun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *